Børge Lund sine tanker om sluttspillfinalene! – Elverum

Børge Lund sine tanker om sluttspillfinalene!

Forberedelsene til sluttspillfinalene mot Kolstad er godt i gang. I dag gjennomfører Børge Lund og resten av laget sin siste treningsøkt før de vender nesen mot Trondheim. Første finale spilles i morgen, og spenningen vi føler på har sjelden vært større.

Håndballguttene har i sluttspillet vist god kampform, og vi har tatt en kort prat med Børge Lund før siste finpuss blir gjort i Terningen Arena i dag.

Hva er dine tanker om Kolstad som motstander i sluttspillfinalene? Og hva vil være viktig for Elverum inn mot disse finalekampene?

«Kolstad er et veldig bra lag. De har gode spillere i alle posisjoner, og har ligaens beste playmaker, målvakt og strekspiller. Dette er enere i viktige posisjoner, noe som gjør de til en svært sterk mostander.

For oss i Elverum blir det selvfølgelig viktig å få presset Kolstad lengst mulig i hver eneste kamp, og i finalespillet som helhet. Vi må evne å være så gode at vi får både kamp nr. 4 og 5. Det vil være svært viktig for oss».

Elverum er kjent for å ha et stort publikum som stiller opp i Terningen Arena på hver eneste kamp for å heie frem håndballguttene. Hva har tilskuerne i Terningen Arena å si for sluttspillfinalene mot Kolstad?

«Publikummet vårt i Terningen Arena har ekstremt mye å si, og i disse kampene så kan en fullsatt Terningen Arena være med og vippe kampen vår vei. Dersom vi klarer å vinne kamp nr. 2 , så er vi sikret kamp nr. 4. Dette er viktig for oss med tanke på hjemmebanefordelen som Kolstad sitter på i forkant av at finalene spilles i gang. For oss som lag hadde det også vært ekstremt gøy om vi hadde fått spille for en fullsatt Terningen Arena. Tidligere har vi erfart at dette er med på å sikre at vi greier å hente frem det lille ekstra i de mest utfordrende kampene, og det trenger vi også nå.»

Helt til slutt Børge – hvilke tre ord vil du trekke frem som blir spesielt viktig i finalene mot Kolstad?

«ALT ER MULIG!«

Har du enda ikke sikret deg billetter til kampen på søndag? Kjøp billetter i appen nå, eller kjøp her!