Elverum jakter en 5.kamp i sluttspillfinalen! – Elverum

Elverum jakter en 5.kamp i sluttspillfinalen!

Etter en lang uke uten kamp, er det nå endelig klart for 4.kamp i sluttspillfinalen. 3.finale endte med en knapp seier til Kolstad like før slutt, da Simen Lyse fant nettmaskene med 5 sekunder igjen på klokka. Sluttspill finalen går som kjent til best av 5, og ved seier til Kolstad onsdag kveld, vil de vinne årets sluttspill. Om Elverum vinner, vil 5. og avgjørende kamp bli spilt førstkommende lørdag i Trondheim.

Elverums største oppgave blir også denne kampen og få has på Janus Smarason, som tidligere i sluttspillet har vært vanskelig å stoppe. De siste kampene har Elverum sitt forsvar vist litt bedre kontroll på islendingen, men da er det andre i bakspillerekken til Kolstad som har vist seg frem. Gabriel Setterblom ble vel fortjent kåret til banens beste i finale 3, og han var veldig delaktig i trøndernes andre seier. Tidligere Elverumsspiller Sigvaldi Gudjohnsson har også vært god de første tre kampene, selv om Kheri Imsgard vant duellen mellom de to på straffekast sist hjemmekamp.

Elverum må fortsette det gode spillet de har vist så langt i finalen, og har gode muligheter for å utligne til 2-2. Nevnte Kheri Imsgard har virkelig glimtet til dette sluttspillet, og sammen med den solide forsvarsrekka er han og resten av laget klare for å gi Kolstad kamp til døra. Uros Borzas, Josip Vidovic og Kristian Hubert Larsen har alle blitt vist mye tillit, og vil vise seg tillitten verdig når de får sjansen.

Det nærmer seg utsolgt i Terningen Arena men det er fortsatt noen få billetter tilgjengelig, klikk her for å sikre deg billett!

Når dette skrives er de sammenhengende seter ledige på følgende felter:

B: 3 seter samlet

G: 2 seter samlet

I: 10 seter samlet

A1: 5 seter samlet

Vi håper du tar turen til Terningen Arena, kler deg i hvitt og bidrar med alt du har for å støtte gutta frem til seier i denne potensielt avgjørende kampen!
Avkast er kl: 18.15, og Fanzone åpner utenfor hallen kl.1545. Her dukker det opp kjente fjes på scenen, partnere har konkurranser, rullestolhåndballen viser frem sin sport og alle disker man er vant med å se inne vil nå være utendørs.