Nå starter EHF European Leauge! – Elverum

Nå starter EHF European Leauge!

Elverum åpner hjemme mot Lovcen-Cetinje fra Montenegro i sin første kamp i EHF European League på tirsdag klokken 18:45 i Terningen Arena. Lovcen spilte senest i fjor på norsk jord, da møtte de Runar i en kvalik til europaspill. Den gangen tapte de med 11 mål i Norge, mens i eget land ble det uavgjort mellom lagene. Foran denne sesongen har de hentet noen nye spillere, så det blir spennende å se hvordan de står mot Elverum denne tirsdagskvelden.  Vuko Borozan har kommet hjem til hjemlandet etter proffeventyr i klubber som Vardar, Veszprem og Zagreb. Den høyreiste skytteren har også spilt mesterskap for hjemlandet i mange år og er en veldig erfaren spiller. Hans scorte hele 74 mål i sesongen 17/18 i Champions League, men det var år før og året etter høydepunktet hans i Champions League kom. Borozan var med på å vinne det gjeveste trofeet i håndballverden disse to sesongen. Selv om bakspilleren har vært med på mye i håndballsammenheng, så er han relativ ung med sine 29 år. Dette er spilleren Elverum må stoppe i Terningen Arena denne kvelden.  

Loven-Cetinje har også en del spillere som snuser på landslaget til Montenegro. Det er et spennende lag, som ønsker å bite godt i fra seg i Europa denne høsten. Elverum på sin side håper på å fortsette det gode spillet som de viste mot Runar i forrige kamp. I den kampen var det mange spillere som meldte seg på, og laget viser at de har en god bredde. Det blir naturlig at landslagets playmaker, Tobias Grøndahl kommer til å få en sentral rolle når Elverum nå skal ut å spille i Europa for tiende sesongen på rad.     Terningen Arena blir alltid fylt med god stemning, og når det endelig er Europakamper igjen så blir det helt elektrisk i Elverum denne kvelden.

Foto: Veronika S. Larsen

Ta med deg en venn å se Elverums første kamp i EHF European League. Hjemmelaget trenger en seier for å kunne kjempe om avansement i en tøff gruppe med Loven-Cetinje, tyske Flensburg og hardt satsende Kadetten fra Sveits. Dette blir gøy. HEIA ELVERUM!

PS, har du ikke alt kjøpt billetter kan dette kjøpes her!