Takk til alle som bidrar inn i vår yngres- og breddeavdeling! – Elverum

Takk til alle som bidrar inn i vår yngres- og breddeavdeling!

TAKK!

Da går vi inn i en meget velfortjent juleferie for alle våre 54 lag.

Vi er veldig imponert over innsatsen som våre 100 frivillige legger ned hver uke.

De stiller opp og gjennomfører 49 økter hver uke for våre spillere. De stiller opp og gjennomfører ca 1000 kamper i halvåret.

De tar med seg spillere på turneringer i inn- og utland, og denne høsten har de vært i Karlstad, Skøvde, Bodø, Bergen og Oslo.

I Sverige får vi «positivt sjokk» når vi møter et helt annet forsvar og en helt annen duellstyrke. Spillerne tar utfordringen, og har en enorm utvikling gjennom disse helgene. Det er både morsomt og lærerikt for store og små.

Våre frivillige organiserer og gjennomfører dugnader i stor stil for å gjennomføre kamper og innhente penger for å holde egenandeler nede. De er med på å skape morsomme og spennende opplevelser for spillerne som de drar med seg videre i livet.

Vi som klubb er heldige som har store – og gode team, og foreldregrupper rundt hvert lag som støtter opp og stiller til alle døgnets tider. Det kjøres Innlandet rundt, det stekes vafler og selges pølser, det selges julenek og strømper, og det selges lodd til den store gullmedaljen. Takk til alle og enhver!

Vårt ønske for det nye året er at vi fortsetter i samme stil, og skaper gode opplevelser hver uke. Vær flinke til å klappe folk på skuldra og si at du setter pris på den enorme innsatsen de legger ned.

Bredde- og frivillighetsfondet:

Vi har som mål at alle skal ha like muligheter til å være med i håndballen, og har utviklet gode systemer innad i lagene og som klubb for at dette skal kunne skje.

Vår egen Jon Refseth opprettet et fond i 2022 som skal brukes til å hjelpe de som trenger økonomisk støtte for å kunne delta i våre håndballaktiviteter. Vår samarbeidspartner Mc Donald´s har høsten 2023 blitt deltakende i dette arbeidet. Fondet styres av administrativ leder Jonny Børresen sammen med Jon Refseth, og i samarbeid med våre lagledere som ser behovene i lagene.

Mer informasjon om bredde- og frivillighetsfondet finner dere her:

Om du ønsker å gi støtte til vårt bredde- og frivillighetsfond, ta kontakt med Jonny Børresen.

Vi i Yngres avdeling takker alle barn, ungdommer, foreldre og andre med tilknytning til vår virksomhet for et fantastisk 2023. Vi håper dere får en fin julefeiring, så gleder vi oss til å ta fatt på 2024 sammen med dere!