Sesongoppkjøring til sesongen 2024-2025 – Elverum

Sesongoppkjøring til sesongen 2024-2025

Elverum Håndball går inn i sesongen 2024/2025 med en omfattende oppkjøringsperiode. Kalenderen for de neste månedene er fylt med treninger, kamper, markedsaktiviteter, landslagssamlinger og andre viktige begivenheter. Her er en oversikt over de viktigste hendelsene og aktivitetene som venter laget.

Uke 30: Oppstart

Oppkjøringen starter mandag 22. juli, rett etter sommerferien. Laget gjennomfører en løpstest denne dagen og fortsetter med styrke- og løpeøkter gjennom uken. Treningene foregår i Terningen Arena hver ettermiddag fra 15.30.

Som tradisjon tro inviterer vi alle til den klassiske PREMIERETRENINGEN i Terningen Arena mandag 22.juli. Hundretalls med supportere møter da opp for å treffe de nye spillerne. Eventet er gratis og har du aldri før vært med er det noe du bør oppleve.

25-28 Juli gjennomføres treningsleiren i Trysil hvor det trenes tre ganger om dagen.

I saken finner dere informasjon om fjorårets treningsleir i Trysil

Uke 31: Intensiv Trening og første Treningskamp

Treningene fortsetter med daglige styrkeøkter og ettermiddagstreninger i Terningen Arena. Fredag 2. august spilles sesongens første treningskamp mot Bækkelaget klokken 18.00.

Uke 32: Kamp mot Drammen og treningsturnering i Follo

Treningene fortsetter i Terningen Arena med vanlige økter mandag, onsdag og torsdag. Tirsdag 6. august spilles treningskamp mot Drammen, mens helgen inneholder treningsturnering med Follo som arrangør.

Uke 33: Landslag og treningshelg mot Fjellhammer

Denne uken er preget av landslagsaktivitet, spesielt for LM06 (Landslag Menn født 2006), som deltar i EM fra 7. til 18. august. Treningene fortsetter som vanlig for resten av laget, inkludert styrke- og løpeøkter, samt ettermiddagstreninger. Laget har også planlagt en mental treningsøkt midt i uken, etterfulgt av en kamphelg med treningsturnering i Fjellhammer Arena.

Uke 34: Synsundersøkelser og Kamp mot Kolstad

Uken starter med vanlige treningsøkter, men fra tirsdag til fredag er det også planlagt synsundersøkelser for spillerne. Dette viser klubbens fokus på helhetlig helse og prestasjon. Torsdag 22. august spiller vi kamp mot Kolstad i Alvdal, en viktig test før sesongen starter for fullt. Alvdal har tidligere vært et sted hvor vi har spilt kamper og trent i forbindelse med treningsleir. Nå gleder vi oss til å komme tilbake og spille kamp her.

Uke 35: NM og Ligastart

Den siste uken av oppkjøringen inkluderer en kamp i Norgesmesterskapet (NM) runde 3, og forberedelser til ligastarten. Lørdag 31. august deltar laget på Avkast på Amfi i Elverum sammen med alle supportere, før de reiser til Kristiansand for serieåpning søndag 1. september.

Sikre deg sesongkort

Imens laget gjør seg klart for ny sesong er det tid for alle supportere å sikre seg sesongkort. Sammen skal vi ta Elverum Håndball til nye høyder og det er når vi fyller Terningen Arena vi best viser hva som bor i Håndballbyen.

Sikre deg dine plasser og bli med og jakte nye framganger sammen.

Sesongkort sikrer du deg her https://ehh.woow.no/#!/match/buy/916/ eller direkte i appen!