Én uke til stor LIVE-sending – dette får du se – Elverum

Én uke til stor LIVE-sending – dette får du se

Lørdag 9. mai blir det et gledelig gjensyn med cupfinalen mot Haslum. Finalen som vises kalles #sammenforelverum-kampen – Elverumsidretten vs. Korona. Gjennom flere uker har kampanjen pågått med mål om å samle inn penger til idretten i kommunen vår. Men det blir mer å glede seg til – les mer om det nedover i saken.

Før «kampstart» vil det nemlig sendes et LIVE-show med mye spennende og morsomt innhold. Sendestart på Elverum Håndball sin facebookside er klokken 18:00. Programmet er foreløpig hemmelig, men vi kan gi noen hint:

  • Gjester fra både idrett og næringsliv
  • Live-konkurranser for seerne med premier
  • Oppsummering av sesongen med både spillere og trenere
  • Underholdning
  • Nyheter

Daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen, tror det blir en hyggelig kveld for både de som sitter i studio og de som ser sendingen på facebook-siden til klubben.

«Jeg håper at folk vil sette pris på det de får se. Vi skal prøve å lage et jordnært «show», og ikke prøve å lage en perfekt TV-sending. For det klarer vi ikke likevel, he-he. I tillegg til å bli underholdt kan man selv være med i sendingen ved å sende inn spørsmål og bli med på konkurranser. Målet er å få en fin avslutning på kampanjen der Elverumsidretten møter «Korona HK». Og jeg tror mange vil ha glede av å se på det som kommer i sendingen» sier lederen hemmelighetsfullt.

Slik så det ut i Oslo Spektrum 29. desember 2019. Lørdag 9. mai kommer drømmereprisen!

Fredriksen forteller at produsent og programledere er på plass, og at planleggingen av studiosendingen har pågått i snart en måned. Nå gjenstår å få på plass de siste gjestene, samt å klippe ferdig materiale som er filmet de siste ukene.

Jeg tror de som ser på både vil føle på litt gåsehud, glede, spenning og forventninger.

Mads Fredriksen, Daglig leder i Elverum Håndball

Det vil med andre ord være mye å glede seg til, og vi anbefaler alle til å holde av dato og klokkeslett på kalenderen. Sendestart på Facebook den 9. mai vil være 18:00.