Stjernene ønsker å bidra i kampen mot Korona – Elverum

Stjernene ønsker å bidra i kampen mot Korona

Grunnet Koronaviruset herjinger med verden fikk sesongen 2019-2020 en plutselig slutt da Norge stengte ned 12.mars.

Konsekvensene av viruset har på kort sikt hatt store konsekvenser for mange rundt om i verden.

Mange mennesker dør, arbeidsplasser forsvinner, kultur og idrett ligger nede.

For Elverum Håndball ble sesongen avsluttet med avlyst sluttspill, avlyst Yngres Cup, avlyste nettverkstreff, avlyst avslutningsfest osv.

Idretten hånd i hånd! Liverpool-legende Jamie Carraghers signerte LFC-drakt er blant skattene som skal hjelpe Elverumsidretten i kampen mot Korona.

Hele virksomheten ble lukket ned på et par dager og først nå den siste uken ser vi bittelitt håp i tunellen med at gutta har fått trent et par fellesøkter ute i skogen og i byen merker vi at flere av våre samarbeidspartnere igjen får åpne.

Grunnet den meget tøffe situasjonen i samfunnet bestemte vi oss tidlig for at vi ønsket å bidra og da ikke bare til oss selv. Gjennom å opprette sluttspillfinalen 2020 med Elverumsidretten vs. Korona har vi solgt fiktive billetter som så langt har dratt inn i overkant av 250.000kr til idretten i Elverum kommune. Disse billettene selges tom. Lørdag da vi sender vårt liveshow direkte fra Terningen Arena.

I tillegg har nå flere av våre tidligere stjerner og et par fotballprofiler stilt opp på den helt fantastiske ideen om å skjenke signerte drakter fra sine klubber de er eller var aktive i.

Store profiler som Jamie Carragher, Michael Apelgren, Stig Rasch, Christian Berge, Børge Lund, Aleksander Børresen, Steffen Stegavik, Kevin Gulliksen, Vegar Eggen Hedenstad, Håkon Ekren, Petter Øverby, Magnus Gullerud, Erik Toft, Andreas Rønnberg, Nikolaj Mehl, Sigvaldi Gudjonsson og den største legenden av alle Arnulf Bæk stiller med drakter fra landslag og proffklubber de har spilt for eller spiller for.

Erlangen-spiller og tidligere Elverumsspiller Petter Øverby er blant de som bidrar med drakt til #sammenforelverum-auksjonen.

Draktauksjonen pågår til lørdag kveld 9.mai. Første drakt avsluttes 22:00 og deretter avsluttes hver drakt med fem minutters mellomrom.

Alle penger som kommer inn, vil bli delt mellom klubbene i Elverum kommune akkurat som med billettinntektene.

Gjengs for de samtaler vi har hatt med våre store helter er at de alle er takknemlige over det Elverumsidretten har gitt dem og at de i disse vanskelige tider for mange, ønsker å gi tilbake.

De håper at mange blir med og byr på draktene så at det gir mye penger i kassa til alle flotte klubber som daglig skaper aktiviteter for barn og unge samt at de virkelig ønsker at Elverum Håndball skal holde seg i toppen av norsk og Europeisk håndball.

Vi kan bare si tusen takk til våre flotte ambassadører og komme med den samme oppfordringen som våre stjerner. Klikk deg inn via lenken og legg ditt bud på en drakt eller to!