Blonz nominert til årets unge spiller i EHF Champions League(!) – Elverum

Blonz nominert til årets unge spiller i EHF Champions League(!)

Kan sette prikken over i'en etter drømmesesong!

Alexander Blonz har på et par år blitt hele norges håndballprofil og herjet for både de norske Håndballgutta, men også for Elverum her hjemme og i Champions League, det betaler seg og blir lagt merke til!

EHF jobber nå med å kåre årets lag i EHF Champions League, og i våre øyne er Alexader Blonz en selvskreven kandidat her, det er EHF helt enige i og har nominert unggutten til kategorien årets unge spiller.

For å kvalifisere til nominasjonen er det to grunnleggende ting som må være på plass, født etter 1997 og du må ha spilt i EHF Champions League. Det er likevel ikke så enkelt å nominere seg, det er ikke bare Blonz og et par andre i denne kategorien.

Bare i gruppe A er det hele 87 registerte spillere som er innenfor kriteriene, dermed er det mange andre evner og prestasjoner som spiller inn for å toppe en slik kategorie å bli nominert til årets unge spiller.

https://www.facebook.com/136956428665/posts/10157523382818666/

Alexander Blonz har vært brennheit for Elverum denne sesongen, og har så sent som i dag blitt kåret til årets nykommer i den norske Rema 1000-ligaen.

Blonz har ikke bare levert her hjemme i ligaen som du forstår, også EHF har fått med seg hans kvaliteter og kanskje var hans 9 mål mot Flensburg på Lillehammer blant de prestasjonene som sikret Blonz en nominasjon. Blonz står etter Champions League, gruppespillet registert med 57 scoringer, det til tross for at Elverum altså har vært i aksjon mot flere av verdens beste håndballlag i sin gruppe A!

Vi kan blant annet peke på en annen nordman som forøvrig også er nominert til årets lag i CL, det er nemlig vingen Sebastian Barthold. Aalborg-spilleren er toppscorer i gruppe A med 65 scoringer, mens Sander Sagosen og Sigvaldi Gudjonsson følger hakk i hæl med sine 64. Det sier det meste om Blonz sin første sesonge i Elverum og i EHF Champions League. Det fortjener en stemme fra hele håndball-Europa. Men Håndball-Norge må hvertfall kjenne sin besøkelsestid og sette norsk håndball på kartet.

Blonz fikk også plass på rundens lag etter borteoppgjøret mot MOL-Pick Szeged der han scoret 8 mål!

De andre nominerte i kategorien årets unge spiller er:

Aleix Gomez – Barcelona
Zoltan Szita – Wisla Plock
Josip Sarac – Celje
Andre Gomes -Porto

Og i tillegg altså i det gode selskap Alexander Blonz -Elverum!

To andre norske spillere er også nominert til årets lag i EHF Champions League. Sander Sagosen nominert til årets venstre back, mens Sebastian Barthold er nominert til årets venstre ving!

Husk å dele med dine venner i sosiale medier!!

Fristen for å stemme er 11.juni kl 12:00!