Elverum Håndball kåret til årets arrangør! – Elverum

Elverum Håndball kåret til årets arrangør!

Prestisjeprisen tilbake der den hører hjemme!

I dag kom gladnyheten fra Norsk Topphåndball, Elverum Håndball er tildlet prisen som årets arrangør i Rema 1000-ligaen sesongen 2019/2020(!)

Det er spillerne i REMA 1000-ligaen har stemt frem den klubben de mener er Årets Arrangør.

Det er 7. gang siden Norsk Topphåndball startet kåringen av «Årets arrangør» (første gang 2009/2010) spillerne har stemt frem Elverum Håndball som «Årets arrangør» i REMA 1000-ligaen for Menn.

Norsk topphåndball skriver følgende:

«Denne prisen settes høyt hos klubbene, og den er en bekreftelse fra spillerne på at de virkelig setter pris på alt som skjer før under og etter en kamp når de kommer på besøk til Terningen Arena. Arrangementene er en kombinasjon mellom godt arbeid av klubb og alle de frivillige som stiller opp kamp etter kamp, og selvfølgelig publikum som står for den gode stemningen under hele arrangementet. Elverum hadde et snitt på 1569 tilskuere per kamp forrige sesong.«

Dette er en skikkelig klapp på skuldra til den fantastiske gjengen som legger ned timer hver eneste uke for å sikre de beste eventene for spillere, supportere og alle andre som vil oppleve håndball live i Terningen Arena. Uten dugnadsgjengen ville ikke dette vært mulig, og vi vet at det er en stolt gjeng som nå kan ta hjem prisem som årets arrangør sammen med supporterne våre!

Elverum Håndball har et mål om å skape et event rundt hver eneste kamp, både før, under og etter kamp. Vi jobber hvert eneste år for å ta opplevelsene til nye høyder enten vi er i Terningen Arena, eller blant annet Håkons Hall på Lillehammer.

En slik tilbakemelding fra spillerne viser at vi er på rett veg, og det gir motivasjon til å jobbe enda hardere for å beholde posisjonen også kommende sesong.

Takk til alle i og rundt klubben som gjør dette mulig. Sammen bygger vi klubben og pusher hverandre mot nye høyder. #sammenforelverum

Vinnerne av denne prisen de tre siste sesongene er:
2018/2019 ØIF Arendal 
2017/2018 Elverum
2016/2017 Elverum