To av de største talentene i verden spiller i Elverum neste sesong! – Elverum

To av de største talentene i verden spiller i Elverum neste sesong!

Neste sesong spiller to av de største unge talentene i verden i Elverumsdrakt. Det er dommen fra handball-planet.com som i disse dager kårer årets lag blant det vi kan kalle de yngre talentene i verden.

På hver posisjon har handball-planet.com nominert 4 spillere, her skal det kåres en spiller på hver av de sju posisjonene på banen. Blant disse 28 spillerne skal også årets unge spiller kåres.

I tillegg til dette skal årets unge forsvarsspiller kåres.

Kriteriene er at man må være født i 1998 eller senere.

Blant de nominerte finner vi 2 spillere som neste sesong spiller i svart og hvitt. Deriblant er vår landslagsspiller Alexander Blonz, men også en av Elverums nye tilskudd til troppen også han landslagsspiller, men for Ungarn, Dominik Mathé!

Det betyr altså at uansett hvordan kåringen skulle ende vil 2 av de beste unggutta i verden spille i Elverum neste sesong.

Enda mer stas er det selvfølgelig om de faktisk går hen og kåres til de beste i verden på sin posisjon, men da trenger de din hjelp!

Alexander Blonz

Blonz har spilt seg inn i alles hjerter de siste årene og har ikke bare spilt seg inn på det norske herrelandslaget. Han har også vært en viktig bidragsyter for Elverum både i serie og ikke minst i EHF Champions League hvor han blant annet herjet mot Flensburg i Håkons Hall! Blonz var også nominert til beste unge spiller i EHF Champions League, men ble forbigått av Barcelonaspiller Aleix Gomez. Nå har en ny mulighet til å sette skapet på plass vårt talent på venstrevingen!

Dominik Mathé

Mathé viste seg nok engang fram i mesterskap under vinterens EM, og signerte rett i forkant med Elverum for neste sesong. Mathé er blant mange omtalt som det største unge talentet i verden og han ligger foreløpig godt an til å dra hjem seiern som årets unge høyreback, men holder det til å slå alle de 27 andre spillerne? Han trenger også din hjelp for å sikre sin posisjon, tenk hvor moro det hadde vært å ha verdens beste unge spiller på laget når vi kaster igang 2020/2021 sesongen!

Kåringen gjøres via Handball-planet.com og juryen har bestått av følgende:

Bjorn Pazen (Handball Woche, Germany)
Rici Gjamovski (g-sport.mk, Macedonia)
Jorge Dargel Amigo (Marca, Spain)
Zika Bogdanovic (Balkan-Handball.com, Serbia)
Jasmin Tajic (Oslobodjenje, Bosnia and Herzegovina)
Lojze Grcman (atletia.si, Slovenia)
Igor Grachov (Komanda newspaper, Ukraine)

Kåringen avsluttes 25.juni!

Stem og del!