Sigvaldi Gudjonsson: – Fantastisk å komme i gruppe med Elverum! – Elverum

Sigvaldi Gudjonsson: – Fantastisk å komme i gruppe med Elverum!

Sigvaldi Gudjonsson skal ut i verden og spiller neste sesong i polske Kielce. Men det blir raskt retur til Norge for Islendingen!

Sigvaldi har herjet i svart og hvitt denne sesongen, men blir altså å se i polske Kielce neste sesong. Nå er gruppene til EHF Champions League trukket, og det er klart at returen til Norge kommer raskt for islendingen som dermed tar med sitt nye polske lag til Norge for å spille EHF Champions League den kommende sesongen.

Dette sier Sigvaldi om trekningen:

-For det første var det helt fantastisk å se at vi var gruppe med Elverum. Det var egentlig det eneste laget jeg virkelig ville møte, så det er jeg sinnsykt begeistret for. Fikk da også en litt merkelig følelse i magen, da jeg tenkte litt mer på det. Tanken om å skulle spille i Ternigen Arena og ikke ha en Elverums-trøye på er meget spesielt!

– Generelt synes jeg gruppen ser spennende ut, og våre muligheter i Kielce ser også rigtig gode ut synes jeg personlig. For Elverums vedkommende synes jeg også det fornuftigt ut, tror det er en reel sjanse for at også dere kan gå videre i denne pulje, sier Gudjonsson!

Vi takker for støtten og ønsker Sigvaldi Gudjonsson lykke til med poengjakten i nye territorier!