Elverums EHF Champions League-gruppe er trukket! – Elverum

Elverums EHF Champions League-gruppe er trukket!

Det blir gjensyn med franske stjerner og Sigvaldi Gudjonsson!

Onsdag kveld var EHF på plass med høytidelig trekning av EHF Champions League-gruppespillet og Elverum var blant de 16 som lå i kveldens glassboller.

Nå er det altså avgjort hvem Elverum skal møte den kommende sesongen, og det blir gjensyn med gamle kjente lag og spillere, samt nye eksklusive utfordringer i en svært krevende gruppe der Elverum må bygge tidenes ramme rundt kampene for å sloss om poeng å sikre seg en topp 6 i gruppa.

Her er lagene Elverum skal møte i EHF Champions League 2020/2021:

Elverum havnet altså i gruppe A, og får dermed gjensyn med 3 lag fra forrige sesong: PSG. FLensburg og Pick Szeged. I tillegg blir det gjensyn med denne sesongens Elverumskaptein Sigvaldi Gudjonsson som neste sesong spiller i polske Kielce.

Nye på blokka for Elverum er hviterussiske Meshkov Brest og Portugisiske Porto Sofarma i tillegg til storlaget HC Vardar som så sent som i 2018/2019 sesongen gikk hele vegen og vant EHF Champions League.

Vi får blant annet en herlig duell mellom Luc Abalo og Nikola Karabatic når vi igjen tar imot PSG som i årets sesong skal spille Final4!

Her blir det 14 herlige storkamper og det er bare å gjøre seg klar for håndballfester! Denne sesongen skal vi jage både fest og poeng!

#sammenforelverum