ELVERUM TIL EHF CHAMPIONS LEAGUE(!!!!!!) – Elverum

ELVERUM TIL EHF CHAMPIONS LEAGUE(!!!!!!)

I kveld er det lov til å sprette Champanjen og nyte dagens gladnyhet!

Fredag morgen kom den svært hyggelige meldingen fra det europeiske håndballforbundet:
Elverum Håndball er tildelt plass i EHF Champions League neste sesong!

Elverum har lagt bak seg 5 offensive og lærerrike år i verdens gjeveste klubbturnering. Hvert år har klubben tatt nye steg både på og utenfor banen, det har blitt lagt merke til i håndballverden!

De siste årene har det vært kjent at EHF har planlagt å skrumpe inn antall lag i turneringen, det har gjort nåløyet enda trangere enn før, og med kun 16 lag i turneringen har det krevd mer enn noen gang.

Når Elverum forrige sesong ble trukket opp i gruppe A/B var en hel håndballverden i ekstase, men mange mente likevel at dette ikke ville holde og at det raskt ville komme for dagen at dette ikke var nivået for Elverum.

Men Elverum har stilnet kritikerne! Sportslig har Elverum spilt lag som PSG og Barcelona tidvis ned i kne, og briljert mot historiske lag som Zagreb. Men ikke nok med det, Elverum har også vist evne utenfor banen.

Et fantastisk og trofast publikum, et arrangement som gir gåsehud til enhver som entrer hallen og en klubb som opptrer profesjonelt i alle ledd. Det har gitt Elverum det «umulige» innpasset i verdens gjeveste klubbturnering for 6 år på rad.

Vårens signeringer har vist at Elverum mener alvor, og vi har gjennom arrangementene i Håkons hall vist at vi kan samle hele håndballnorge til store opplevelser og ikke minst at vi er i stand til å levere på et skyhøyt nivå til tross for en økonomi som knapt kan sammenlignes med det de andre lagene i konkurransen har å vise til.

Det er kort oppsummert 3 ting som er avgjørende for at Elverum nå har trukket det lengste ståret: Sportslig pestasjon, dugnadsånd og evnen til tenke stort!

Det er rett og slett en uvirkelig fredag for alle som er glade i håndball, og det kommer til å bli enda mer uvirkelig når vi gjør det første avkastet i et Champions League som har blitt enda mer eksklusivt enn før!

Her er lagene som skal spille EHF Champions League neste sesong:

Tusen takk til hele håndballbyen og alle som har gjort dette mulig! Vi skal vise at det er her vi hører til!