15 år med Kiwi blir til to nye som platinapartner – Elverum

15 år med Kiwi blir til to nye som platinapartner

Etter 15 år sammen har Elverum Håndball og Kiwi satt signaturene på en ny toårsavtale som gjør Kiwi til en av klubbens aller største samarbeidspartnere de kommende årene.

Reisen vi har hatt sammen fra opprykk til Eliteserien i 2005 til dagens omfattende samarbeid, med både lokale aktiviteter og nasjonal merkevarebygging er til stor glede både for Elverum Håndball og Kiwi.

Parallelt og hånd i hånd med hverandre har byen vår vokst seg sterkere som Håndballbyen og Kiwibyen.


Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball, sier dette:
«Da vi satte oss ned i starten av januar for å evaluere første halvdel av sesongen og samtidig rette blikket framover så føltes alt veldig bra, både Espen (Madsen) og Tore Gunnar (Ruud) var veldig fornøyde med utviklingen av samarbeidet.»

Bjørkman fortsetter:
«Sammen med Mads (Fredriksen) ble vi enige om å utfordre Kiwi på å ta et skritt til å virkelig ta del av all den TV-tid som Elverum Håndball etter hvert har opparbeidet seg. Dette sammen med enda flere aktiviteter i lokalmiljøet har gjennom god dialog ledet fram til at vi i dag signerer en avtale langt større enn vi tidligere har hatt.»

For Elverum Håndball dette en merkedag og vi er veldig takknemlige over at Kiwi ønsker å identifisere seg enda mer med klubben vår.   

Kalle Bjørkman, Markedsansvarlig EH


Regionsjef Espen Madsen og kjøpmann Tore Gunnar Ruud sier dette:
«Kiwi Elverum ble etablert i 1994, og vårt første sponsorbidrag var 50 bæreposer som håndballgruppa spurte pent om å få til en treningssamling. Fra 2005 ble Kiwi Elverum med på å sponse klubben, med et beskjedent beløp.»

Duoen fortsetter:
«Kiwi vokste raskt med Foseid, Fjeldset og Mart’nsenteret, og samarbeidet økte. Etter at Glomma så dagens lys ble også regionskontoret med på et større samarbeide, som sølvpartner. Ydalirbutikken ble en suksess, og håndballaget presterte bedre og bedre, så det var ikke tvil om at samarbeidet med EH bar frukter, til begge parters glede.»

«En stor grunn til utvidet samarbeid er at Elverum Håndball og Kiwi gjennom alle år har hatt et ryddig samarbeid med sterk vekst.»

I disse dager åpner Kiwi Grindalsmoen, og vi kan glede alle håndballinteresserte med at vi fra sesongen 2020/2021 går «all inn» og erklærer oss som PLATINAPARTNER!

Regionsjef i Kiwi, Espen Madsen
Gratulerer med ny butikk, KIWI!