PELIAS og Elverum Håndball fortsetter samarbeidet – Elverum

PELIAS og Elverum Håndball fortsetter samarbeidet

- og samtidig økes samarbeidet ut i Europa

Elverum Håndball ble for en uke siden klar for en ny sesong i EHF Champions League. Utrolig stort når turneringen nå tas ned fra 28 til 16 klubber.

Gjennomgående i de fem første årene i verdens største turnering er at PELIAS har vært med som klubbens største Europapartner. Både Elverum Håndball og PELIAS har gjennom disse årene vokst i stor hastighet og begge er i dag dominerende på hvert sitt område i Norge.

Da Elverum Håndball igjen ble mestere har det vært et stort ønske fra klubben om å fortsette Europasamarbeidet med en av våre viktigste samarbeidspartnere.

Dette ønsket har vist seg å være gjensidig og i dag kan vi presentere den mest omfattende og største avtalen knyttet mot Europacup-spill noensinne i Elverum Håndballs historie.

PELIAS blir med som en av to hovedsamarbeidspartnere når Elverum Håndball i høst skal ut i Europa igjen.


Kalle Bjørkman, Markedsansvarlig Elverum Håndball sier:
«I åtte år har PELIAS og Elverum Håndball utviklet seg på hver sin arena, men samtidig hånd i hånd. Fra dag en har det vært et samarbeid med utelukkende positiv tone, og det som gjør oss i Elverum Håndball utrolig glade er PELIAS sitt ønske om å bygge klubben til en av Europas sterkeste klubber.»

Markedssjefen fortsetter:
«Vi er utrolig stolte av å bygge og representere merkevaren PELIAS, og at vi i dag kan presentere et såpass omfattende samarbeid knyttet mot vår deltakelse i EHF Champions League gjør oss både stolte og framfor alt veldig glade.»

Trond Kristiansen Daglig leder PELIAS:
«For PELIAS er identifiseringen med Elverum Håndball og hvordan klubben som underdog utfordrer de største noe vi ønsker å være med på. Gjennom mange år av vekst for PELIAS har vi med stolthet bygget merkevaren vår gjennom framgangene Elverum Håndball har hatt og i aller høyeste grad har.»

Å sette høye mål er en ting, men å faktisk oppnå de og prestere over det omgivelsene forventer, står det stor respekt av. Her er Elverum Håndball i særklasse.

Trond Kristiansen, daglig leder PELIAS

Kristiansen avslutter:
«Vi gleder oss til kommende sesong med storklubbene på besøk og gleder oss over at PELIAS er en del av reisen.»