Oppsummering Trysil dag 2 – Elverum

Oppsummering Trysil dag 2

Elverum håndball er denne helgen på Radisson Blu Resort Trysil for å gjennomføre en tung treningsleir. Her er oppsummering av dag 2.

Dagen startet morgenløp klokken 06:45 før spillerne fikk en god frokost på Radisson Blu Resort Trysil. Deretter ventet en styrkeøkt på Spenst Trysil før spillerne fikk noen timer restitusjon og behandling fra det medisinske teamet.

Kvelden startet med håndball i Trysilhallen. En litt sliten gjeng fikk varmet opp med fysisk trener Sigurjonsson, samt fotball. Og da var smilet og latteren tilbake med en gang. Under håndballøkten gikk Lund og Hamar gjennom detaljer i spillet de ønsker å presentere på første seriekamp om en drøy måned. Vi kan røpe at det ser lovende ut allerede, og at kampen om spilletid er i gang.

Dagen ble avsluttet med middag og spillermøte om hvilke verdier Elverum Håndball ønsker å stå for. Her bidro gutta med mange gode tanker, og det er tydelig at vi har en tropp bestående av gode spillere OG gode mennesker.

Børge Lund legger ikke skjul på at helgen er tøff: 
«Jeg ser at det har vært mye for guttene i det siste, de er slitne. Men de biter tennene godt sammen og er veldig profesjonelle. De jobber på og er ved godt mot» smiler sjefen – vel vitende om at det tøffeste fortsatt gjenstår for spillerne.

Søndag starter dagen 06:30 med styrketrening, før «The Hill from Hell» skal gjennomføres – en øvelse ingen av spillerne vet hva inneholder. Dagen avsluttes med håndballtrening og spillermøte.