Ny Flisabedrift inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball – Elverum

Ny Flisabedrift inn som samarbeidspartner til Elverum Håndball

Et område som Elverum Håndball har vokst seg stor i de siste årene er Åsnes kommune. Våren 2015 var Elverum Håndball med og hjalp Flisa AIL til å overleve en truende konkurs grunnet dårlig økonomi.

Etter januar 2015 har Elverum Håndball gått fra to samarbeidspartnere i kommunen til at vi med signeringen av Kompass Bygg AS nå har hele seks nettverkspartnere fra «lille» Flisa.

Måten vi blir tatt imot på etter merkedagen i januar 2015 er fantastisk.

Både bedriftsledere og folk flest har en veldig positiv holdning til Elverum Håndball og når vi i tillegg har et nettverk som partnerne høster godt ifra så ser vi nå en vokst som er eventyrlig.

Sist inn som samarbeidspartner er Kompass Bygg AS som ledes av Erik Holtet. Med stort hjerte for idrett og for å skape ting er Erik og hans personal med og utvikler både Solørregionen og med ønsker om å få flere oppdrag i Elverum.

Kompass Bygg AS blir med samarbeidet nettverkspartner og man ønsker gjennom Elverum Håndball sterke merkevaren også utenfor nærområdet.

I Elverum Håndball er vi glade over å få med ytterligere en Solørbedrift som partner og sammen skal vi jobbe hardt for å lykkes.