Håndballgutta fortsetter VM-oppkjøringen mot Danmark i kveld. – Elverum

Håndballgutta fortsetter VM-oppkjøringen mot Danmark i kveld.

I kveld kl 19:55 skal Håndballguttas VM-tropp igjen ut i VM-oppkjøringskamp mot Danmark.

Håndballgutta tapte ukas første oppkjøringskamp mot danskene på torsdag, selv om det var ledelse til pause. Nå har Christian Berge varslet at laget skal toppes mot Danmark i den siste oppkjøringskampen før VM kastes igang i Egypt til uka.

Thomas Solstad er for første gang med i landslagstroppen og kan få sin landslagsdebut mot danskene i kveld. Selv om Myrhol er tilbake for Norge, vet vi at Solstad har kvaliteter som kan være bidrsgsytenede når Norge jakter en revansje fra torsdagens kamp.

Simen Holand Pettersen viste seg fram litt i forrige kamp mot Danmark, dersom han får ladet skuddarmen i kveld kan det bli interresant å se hva det norske laget har å vise fram før VM kommer rett rundt hjørnet.

Hvordan ender kveldens oppgjør mot Mikkel Hansen og Co?

Se kampen på TV2 og Sumo fra 19:55!