YC Eiendom signerer langsiktig og forsterket samarbeid – Elverum

YC Eiendom signerer langsiktig og forsterket samarbeid

Elverum Håndball er veldig glade og stolte over å kunne presentere nyheten om at kommunens største private eiendomsutvikler, YC Eiendom AS, signerer en langsiktig og rekordstor avtale med klubben.

Med en utgående avtale etter inneværende sesong og ny daglig leder i Lars-Erik Knippa har det vært en spennende prosess med litt nye tanker og ideer.

Samarbeidet framover blir veldig spennende med mål om å skape enda flere gode opplevelser for Innlandets befolkning, gode aktiviteter for Elverums barn og unge og ikke minst hovedmålet om å gjøre Elverum til «Nordens Mekka» for håndball.

YC Eiendom AS vil også være veldig godt eksponert i Terningen Arena og via Elverum Håndballs mediekanaler.

Elverum Håndballs markedsansvarlige, Kalle Bjørkman:

– At en av Elverums virkelige fyrtårn signaliserer en så solid satsing på klubben framover gir både tro på framtiden og motivasjon for å bygge videre.

– Alle som er med i og rundt klubben vet hvor viktig den lokale tilhørigheten er for at vi skal lykkes og med dagens signering viser virkelig YC Eiendom AS hva Elverum Håndball betyr for byen.

Til sist ønsker vi fra klubbens side å takke mangeårige daglige lederen i YC Eiendom AS, Rolf Gundersrud for et fantastisk samarbeid. Vi ønsker deg alt godt som pensjonist og hilser samtidig Lars-Erik velkommen og vi gleder oss til mange år sammen.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball

YC Eiendoms daglige leder, Lars-Erik Knippa:

– Vi har vært en støttespiller til Elverum Håndball i mange år og det var naturlig for oss å fortsette det gode samarbeidet. Vi er imponert over det daglige målbevisste arbeidet, med offensivitet og inkludering både på og utenfor banen. Slik produktet Elverum Håndball har utviklet seg sett opp mot egen virksomhet og samfunnsrolle gjennom YC Eiendom, følte vi det naturlig gjennom ny avtale å se på hva vi også kan bidra med sammen utenfor det som skjer i Terningen Arena. Vi ønsker alle som er involvert i dette dyktige «maskineriet» lykke til videre og gleder oss til å ta videre del i opplevelsene som venter fremover.

Om YC Eiendom
YC Eiendom AS driver eiendomsutvikling og eiendomsforvaltning med eiendommer hovedsakelig i Elverum.

Bygningsmassen leies i dag ut til kontorer, forretninger, servicenæring, lager, leiligheter m.m. Eiendomsporteføljen består i dag av 25 eiendommer som til sammen utgjør et utleieareal på ca. 55.000 m2. YC Eiendom driver kontinuerlig utvikling av eiendommene og bygningene i tillegg til nye prosjekter.