Videre i NM etter seier mot LFH09 – Elverum

Videre i NM etter seier mot LFH09

Onsdag kveld tok Lillehammer i mot Elverum hjemme i Jorekstadhallen. Grunnet smittevernregler fikk dessverre kun 36 tilskuere se kampen.

Elverum tok som ventet kommandoen i kampen, men 2.divisjonslaget fra Lillehammer hang godt med. Elverum ledet 5-2 etter 5:30 spilt. Lillehammer hang godt med. Bakerst tok Jørgen Bakke noen baller og fremover var Kim Skaug og resten flinke til å utnytte at Elverum ikke var helt på topp.

Elverum var gode til å score mye mål, men det måtte gå hele 12-13 minutter til at de endelig fikk satt forsvaret litt. Dominik Mathe satte mål etter mål, men også kaptein Solstad var frempå mange ganger og satte ballen i mål.

Elverum var bedre etter innledningen, og Hedberg sørget for at Elverum ledet 18-8 etter 20 min. Etter hvert fikk Elverum kontret inn noen baller på hjemmelaget, som merket at tempoet til Elverum er litt høyere enn forrige motstander Leiret.

Selv om differansen ble større og større så klarte ikke Elverum å score like flittig de siste 12 minuttene av omgangen. Elverum ledet 24-12 til pause mot Lillehammer.

Omgang nummer to startet ganske så likt som den første med masse mål for begge lagene. For Elverum hadde Emil Imsgard, Kasper Lien og Sindre Heldal kommet inn etter å ha sittet hele den første omgangen. På de andre posisjonene valgte Børge Lund å rullere mer i løpet av hele kampen. Elverum ledet 35-20 etter 13 minutter av 2. omgang. Simen Pettersen banket inn baller bak målvaktene til LFH, men bakover slet Elverum en del med å stoppe LFH i sitt forsvar.

Nicklas Fingren sørget for at Elverum ledet med 18 mål da det sto igjen 12 minutter av kampen. De siste 12 minuttene ble litt rotete, Elverum klarte ikke å holde måltrykket oppe, men vant til slutt 47-25 etter at Kasper Lien satte kampens siste scoring i Jorekstadhallen.

Takk til alle som fulgte oss. Vi er videre i cupen. Heia Elverum!