Duket for dobbeltoppgjør i Terningen! Damene møter Gjøvik! – Elverum

Duket for dobbeltoppgjør i Terningen! Damene møter Gjøvik!

Onsdag blir det en helaften med håndball i Terningen Arena. Først skal Elverums håndballherrer møte Bergen til kamp klokka 18:00, og etter en liten pause er det Elverum håndalldamer som entrer banen i vår egen storstue! Da skal damene ut i lokaloppgjør mot Gjøvik så det er god grunn til å sette av hele kvelden i Terningen!

Det er ikke hver kveld du kan nyte Elverum i aksjon med begge kjønn på en og samme bane, nå har du sjansen. Damene er hvertfall klare for å vise hva de er gode for under den helaftens håndballkvelden på hjemmebane.

Etter at herrene har møtt Bergen kl 18:00, blir det pause og mingling i FanZone. Hvor det blir anledning for både reaksjoner mellom kampenen, noe og bite i og ikke minst sikre seg supportereffekter!

Deretter kl 20:15 kaster Elverum og Gjøvik igang damens oppgjør!

Trenere og spillere har hatt de siste forberedelser inn mot sin 4. seriekamp onsdag 6 september. Vi har tatt en prat med trenere og spillere foran dobbelkampen i Terningen Arena, der damene spiller rett etter herrelagets kamp mot Bergen.

Hovedtrener Sigurdur Ari Stefansson ser frem mot kampen:

«Det blir en spennende kamp, det er jo alltid gøy med et lokaloppgjør. Vi gleder oss og jentene virker gira på å gi kjempe for disse 2 poengene.»

Vi har også pratet med Anniken Aasheim, Frida Nyheim Halberg, Solveig Bergren og kaptein Mia Østmoen Bjørnes.

Hva tenker dere om morgendagen?

Anniken: Jeg gleder meg veldig til kamp. Jeg tror det blir veldig gøy å spille en dobbeltkamp med forhåpentligvis mange tilskuere! Det blir viktig at vi setter et godt forsvar fra start, og viderefører den energien til angrepsspillet. Vi skal gjøre alt vi kan for å vinne, og håper mange blir igjen i hallen for å støtte oss

– Frida: Det blir spennende å møte gjøvik. Det er viktig at vi fokuserer på oss selv og vårt spill, og gjør det vi kan best. Vi har trent godt frem mot kampen, og føler oss klare for kamp!

Solveig og Mia: Vi gleder oss masse til kamp! Vi håper på god stemning på tribunen og at mange blir igjen etter herrekampen for å heie oss frem!

Vi oppfordrer til å sette av kvelden og få med seg begge oppgjørene! Vi ønsker lagene lykke til!