Til Drammen for å kjempe om NM-finale i Spektrum – Elverum

Til Drammen for å kjempe om NM-finale i Spektrum

I dag, 11. oktober, ble det klart at Elverum skal til Drammen for å spille semifinale i NM. Her får du reaksjonene til begge lags trenere. (Kjellings sitater er hentet fra DHK sine hjemmesider).

Fellesnevneren fra begge trenerne er at de ikke kunne fått en vanskeligere vei mot Oslo Spektrum.

Oppdatert: Kampen spilles 11. november klokken 19:15 i Drammenshallen, og sendes på TV2 sin plattform

Børge Lund:

Drammen var den vanskeligste motstanderen vi kunne fått – og vi får dem i tillegg på bortebane. Men det skal ikke være enkelt å møte oss heller, jeg tror ikke Drammen ønsket å trekke oss i semien. De har hjemmebanefordelen og ønsker nok en revansje fra forrige sesongs semifinale.

Kristian Kjelling:

Det var selvfølgelig den vanskeligste motstanderen vi kunne få. Det er bare å se på tabellen og lese historikken til Elverum. Vi har hatt for få seire over dem til å si noe om gode opplevelser i møtene med Elverum. Det er blitt mange tap. Jeg håper vi klarer å mønstre mange tilskuere slik at vi får en god følelse av hjemmebane.