Den historiske kampen spilles i egen by! – Elverum
EHF Champions League. Elverum - Kiel i Håkons Hall, Lillehammer.

Den historiske kampen spilles i egen by!

Elverum Håndball er i en historisk 1/8-finale i EHF Champions League, og onsdag 30. mars møter vi stjernelaget Paris Saint-Germain. Kampen spilles i vårt eget fort – Terningen Arena. Kampstart er 18:45, og billettsalget starter mandag 14. mars klokken 20:30.

Det har blitt jobbet lenge og hardt de siste døgnene for å finne ut om man skal spille kampen mot PSG i Håkons Hall på Lillehammer, eller på egen hjemmebane i Elverum. Valget falt til slutt ned på Terningen Arena.

Daglig leder Mads Fredriksen forklarer valget slik:
Det var ikke en lett beslutning, og vi har veid arenaene opp mot hverandre i lange møter. Prosessen har vært god, og vi er trygge på vårt valg. Egentlig kunne vi ikke velge feil, for begge alternativene har sine klare fordeler. Hovedtanken vår er at byen vår, og supporterne våre fortjener at denne historiske kampen spilles i Elverum. 76 år med historie har ledet oss hit, og denne kampen skal vi feire «hjemme».

Markedsansvarlig Kalle Bjørkman forteller at jobben med arrangementet allerede er godt i gang:
Onsdag 30. mars vil bli en historisk dag i klubbens 76 år lange liv. Fra klubben sin side vil vi gjøre alt vi kan for å skape noe i og rundt Terningen Arena som folk aldri før har sett. Vi gleder oss enormt over klubbens fremganger. Det er stort å kunne ønske PSG med Mikkel Hansen, Nikola Karabatic og resten av stjernegalleriet velkommen til Elverum for 1/8-finalen i verdens gjeveste turnering.