Guttas tanker om den historiske 1/8-finalen – Elverum

Guttas tanker om den historiske 1/8-finalen

Elverum Håndball er i en historisk 1/8-finale i EHF Champions League, og onsdag 30. mars møter vi stjernelaget Paris Saint-Germain i Terningen Arena. Her får du noen tanker fra tre av Elverum Håndballs profiler.

Hvordan blir det å spille 1/8-finale i Champions League i Terningen Arena?

Sindre Heldal:
Det blir dritkult. Det har vært hovedmålet hele sesongen å gå videre, og det er stort å nå dette målet. Det er en drøm for meg å få spille mot spillere som Mikkel Hansen og Nikola Karabatic. Jeg husker at jeg som liten gutt så på mesterskap på TV’n, og så disse stjernene herje. Nå skal jeg spille mot dem. Det er helt utrolig kult, og noe man har drømt om lenge. Det er en fin blanding av dyktighet og marginer som har gjort at jeg får muligheten til å spille denne kampen, og det skal jeg nyte. Et fullsatt Terningen Arena gir et vanvittig trykk. Jeg gleder meg veldig!

Sindre Heldal

Niclas Fingren:
Det er «hur stort som helst» å få spille denne kampen. Samtidig har dette vært målet hele sesongen, så derfor er vi på en måte forberedt. Vi har tatt store steg gjennom sesongen, og vi har jobbet fantastisk bra frem til nå. Det har gitt resultater. Det er selvfølgelig stort å møte et så bra lag, med spillere man har sett opp til som unggutt. Å bare tenke på å spille denne kampen foran et fullsatt Terningen Arena gir meg gåsehud!

Niclas Fingren

Raymond Hamar:
Vi som står i dette synes det er utrolig kult. Vi tenker jo naturligvis mest på sport, og vi ser jo at det å by PSG på en god kamp blir tøft. Men sånn er den verden vi lever i, og det er veldig kult! Vi har møtt PSG før, men da i gruppespill der de ikke hadde mye press på seg. Nå er det vinn eller forsvinn, og det blir interessant å se hvordan PSG spiller i slike kamper. I utgangspunktet skal det være enda vanskeligere å slå slike lag når det står om en kvartfinale i CL, kontra en gruppespillkamp. Og det er det som er litt gøy. Nå møter vi et lag som tar oss virkelig på alvor, disse to 1/8-finalene vil være de viktigste kampene så langt i deres sesong også. Og det blir morsomt å få testet oss mot et så bra lag i en så stor kamp.

Raymond Hamar