Elverum – Aalborg: Sjekk profilene! – Elverum

Elverum – Aalborg: Sjekk profilene!

Onsdag kveld er Champions League endelig tilbake i Terningen Arena, når Elverum tar imot Aalborg!

Et Aalborg som har hentet flere profiler i sommer og som har befestet seg som en av de beste lagene i Europa! Vi tar en titt på noen av profilene som møtes til duell på onsdag!

Elverum Håndball

Tobias Grøndahl

Den unge midtbacken fikk for alvor sitt gjennombrudd i Champions League forrige sesong. Der ble han kåret til årets unge spillere og var veldig høyt oppe på toppscorerlisten. Grøndahl er en spiller for de store anledningene og kommer garantert til å vise seg fra sin beste side når sterke Aalborg er på besøk. Midtspilleren er også en veldig god straffeskytter som har mange herlige varianter i sitt register.

Sindre Heldal

Kantspilleren fikk muligheten for Norge i slutten av forrige sesong etter en meget god sesong i blant annet Champions League. Heldal er inne i sin andre sesong for Elverum etter overgangen fra Nærbø, og har siden første dag vært en meget god spiller i Børge Lunds mannskap. Bergenseren har alltid høy uttellingsprosent og er i likhet med Grøndahl en veldig treffsikker straffeskytter.

Emil Imsgard

Når man ser mot den største scenen er det den scenen Emil Imsgard digger mest å være på. Målvakten som har vært i klubben i rundt 10 år fikk sitt gjennombrudd i forrige sesong. Landslagsdebut, førstemålvakt og tre titler med klubben i hans hjerte ble fasiten da man satt seg ned for å se tilbake på den elleville sesongen i målet til Elverum. Imsgard blir en viktig mann for Elverum om de skal stoppe stjerner som Mikkel Hansen og Aron Palmarsson.

Aalborg Håndbold

Hansen, Mikkel

Mikkel Hansen

For en spiller Aalborg har skaffet seg i Mikkel Hansen. I manges øyne vurderes han som den aller beste spilleren i verden. Med sitt fantastisk blikk for spillet og en skuddarm som få andre i verden besitter så er han en av de aller viktigste årsakene til at Danmark har tatt så mange medaljer i mesterskap de siste årene. Med sitt lange hår og sin karisma er han spilleren som kan ta Aalborg helt opp på toppen av podiet i Champions League.

Pálmarsson, Aron


Aron Palmarsson

Islendingen er inne i sin andre sesong i Aalborg etter overgangen fra Barcelona. Forrige sesong var ingen sportslig opptur for Aron som slet med en del skader i starten, men med en god oppkjøring så vil ett hvert lag slite når de møter han når han er i form. Islendingen har vunnet det aller meste man kan vinne i klubbhåndballen, og han har spilt blant annet i Kiel og Veszprem.

Barthold, Sebastian

Sebastian Barthold.

Den tidligere Haslumspilleren har virkelig tatt steg etter overgangen til Aalborg. Etter at Magnus Jøndal la opp så har han også tatt over rollen som førstevalg ute på kanten for landslaget. Barthold har alltid elsket å spille mot Elverum, og han har irriterende mange seire over klubben i svart og hvitt, både i Haslum og i Aalborg. Sebastian er en spiller som er meget god i både kontraspillet og fra kant. En spiller Elverum må passe litt ekstra på.