Glødene Elverum satte Drammen på plass! – Elverum

Glødene Elverum satte Drammen på plass!

Elverum - Drammen 32-26 (19-11)

Mandag kveld tok Elverum imot Drammen til seriekampi Terningen og det var duket for toppkamp foran hvitkledde tilskuere!

Når Elverum og Drammen møttes i innledningen av forrige sesong i serie og NM vant Elverum med ett mål i begge kampene etter neglebitende sluttminutter, det lå derfor litt i luften at det kunne bli tett også denne mandagskvelden, men sånn gikk det ikke.

For et heltent Elverum som kom fra et solid nederlag mot Nantes i Champions League, gikk all inn fra start i Terningen.

For Elverum åpnet målkontoen med scoring av Uros Borzas og selv om Drammen hang på fra start til stillingen 5-5, var det liten tvil om allerede i starten av kampen at Elverum glødet i engasjementet.

For fra 5-5 dro Elverum ifra og Drammens måljag åpnet nye rom for Elverumsspillerne. Etter at kvarteret var spilt ledet Elverum 10-6, og Grøndahl og Moen Nilsen var blant de heite innledningsvis og bakover sto Elverum fjellstøtt!

Til pause leder Elverum 19-11!

2.omgangen starter med et lite momentum til Drammen som henter seg inn igjen i kampen til 19-14, men det gir også Emil Kheri Imsgard blod på tann, og han varter opp med den ene redningen etter den andre, selv dobbeltredningene går som en lek for Hamar-gutten!

Selv om Aho og Rammel spiller godt i Drammenstrøya, blir de en etter en tatt hånd om av et Elverumsforsvar i offensiv modus! Fingren, Langaas, Awad og Hubert Larsen er blant de som er inne og gir juling og tetter rommene mot Drammen, men også Daniel Blomgren viser en svært offensiv stil mot de blåkledde og får betalt!

For selv om Elverum blir liggende jevnt en 4-5 mål foran, er det et full match hele vegen ut og ingen som gir seg i duellene. Elverumer tilbake i den drakten vi elsker å se dem, offensive, engasjerte og kloke!

Det ender til slutt 32-26 i Terningen Arena og det er to svært fortjente poeng til de hvitkledde i hele hallen, for Taiga’n og Co var virkelig ikke på noe lavere nivå enn gutta på banen! En ordentlig lagseier med stor L!

Kampfakta:
Tilskuere: 1535
Banens beste for Elverum: Emil Kheri Imsgard
Banens beste for Drammen: Sindre Aho

Mål Elverum: Moen NIlsen (7), Grøndahl (7), Blomgren(6), Borzas (3), Heldal (2), Awad (2) Hedberg (2),Haugseng (1), Berg (1)
Toppscorer Drammen: Sindre Aho (8)