Viktig informasjon om kampen i Håkons Hall – Elverum

Viktig informasjon om kampen i Håkons Hall

Torsdag 6. oktober spilles det storkamp mellom Elverum og Barcelona i Håkons Hall på Lillehammer. Kampstart er 18:45, og dørene åpner klokken 15:45. Her får du all nødvendig info om kampen.

De som kommer med bil:
På grunn av forventet store trafikale utfordringer, oppfordrer vi dere alle om å unngå å kjøre gjennom sentrum av Lillehammer, fra avkjøringen fra E6 ved Strandtorget. Anbefalt rute, som denne dagen trolig vil være den raskeste, blir derfor å kjøre forbi avkjøringen ved Strandtorget, følge E6 til avkjøringen ved SWIX (inn på Gudbrandsdalsvegen). Følg deretter Sigrid Undsets veg sørover til dere kommer til arenaen. Her vil dere bli ledet til parkeringsområdene ved hjelp av skilt/personell. Vær ute i GOD tid, da det er noe gangavstand til arenaen. Det vil være betaling med VIPPS på parkeringene – vippsnummer er 129124 og prisen er 75 kr. Når kampen er slutt, og dere skal hjem igjen, benytt samme veien tilbake eller følg anvisningen til politiet. Denne løsningen er besluttet etter anmodning fra politiet.

De som skal ta buss fra Elverum:
Det går busser fra Terningen Arena. Etter kamp returnerer de til Terningen Arena. Bussbilletter kan kjøpes i Elverum Håndballs app. Se instruksjoner for dette litt lenger ned på siden. Bussene slipper av alle tilskuere langs Sigrid Undsets veg nedenfor ishallene. Her blir det påstigning etter kampen.

De som kommer med tog:
For de som ikke ønsker å ta taxi og buss fra togstasjonen, så er det også mulig å gå til Håkons Hall. Vær oppmerksom på at det er en del høydemeter som må forseres, så beregn god tid.

FanZone++
Fra 15:45 blir det masse aktiviteter i og rundt Håkons Hall. Utenfor hallen vil dere finne flere av våre samarbeidspartnere som har give aways, smaksprøver og aktiviteter for både barn og voksne. I tillegg kommer spillere fra vårt rullestolhåndballag og lar alle som vil få prøve å spille rullestolhåndball! I tillegg blir det satt opp et stort serveringstelt for de som vil ha noe godt i glasset før kamp. Etter kampen vil det være mulig å møte spillerne for autografskriving eller bilder inne i hallen. Nøyaktig hvor vil bli tydelig forklart underveis i kampen.

De som ikke finner billetten sin:
Billettene finner du i Elverum Håndball sin app – under «Mine kjøp». Dersom du ikke finner dem, kan du enten be om hjelp ved inngangen – eller ringe 921 53 505

Hvit hall:
Sammen med Umbro arrangerer Elverum Håndball konseptet «Hvit hall». Her kan du vinne gavekort fra Umbro, og e-cupreise sammen med Elverum Håndball!
Se mer om kampanjen her

Show:
Vi anbefaler å sitte på plassen din fra klokken 18:25. Da starter nemlig vårt heftige introshow. Kun et fåtall mennesker vet hva som venter, så det er knyttet stor spenning til hva slags show vi skal få oppleve før kampen starter 18:45.

Party:
Etter kampen holder flere utesteder i Lillehammer sentrum åpent. Her kan man kose seg utover natten med gamle (og nye) venner!