Konseptkamper – Elverum

Konseptkamper

Barnas kamp 12/02
Årets «Barnas kamp» ble avholdt 12.02.23.

Her kan du lese mer om kampen: https://ehh.no/2023/02/13/barnas-kamp/

Kronekampen 04/03
Kronekampen 2023 spilles 4.mars når Halden Topphåndball tar turen. Det er gratis inngang, og deler av overskuddet doneres til Elverum folkehøyskole sitt Uganda prosjekt.

Se hvem som er delaktige i kronekampen her: https://bit.ly/3Hp9b9e
Hent ut din gratis billett her: https://ehh.woow.no/#!/match/buy/827/

Studentkampen
Studentkampen 2022/23 ble avholdt i November, når Elverum tok i mot Bækkelaget. I Fanzone før kampen var det quiz, DJ og konkurranser, mens det i etterkant av kampen var det gratis buss bort til Central Scene hvor studentene også fikk gratis inngang.

Grasrotkampen
Sammen med Norsk tipping hyller vi grasrota. Inn mot kampen hyller vi klubbene våre spillere startet sin karriere i, og oppvarmingen på kampdag skjer i trøyer som hyller grasrota.

Oppvarming før grasrotkampen – i drakter fra moderklubben

Movember kampen
Kommer for første gang høsten 2023.“Bartekampen” vil ha inntektsgivende aktiviteter til organisasjonen, Movember som arbeider innen psykisk og fysisk helse, samt forebygging av selvmord, prostata- og testikkelkreft blant menn.

Julekampen
Før jul hver sesong arrangerer vi julekampen. Her gir vi våre supportere muligheten til å levere gaver som så blir gitt videre til Frelsesarmeen eller en annen passende organisasjon.

Frivillighetens kamp
Vi som klubb hadde ikke vært det vi er uten våre frivillige, og med frivillighetens kamp ønsker vi å rette en stor takk til disse. Til frivillighetens kamp inviterer vi frivillige fra alle organisasjoner, klubber, lag og foreninger i Innlandet på gratis kamp. Eget påmeldingsskjema kommer på våre nettsider når det blir klart hvilken kamp som blir frivillighetens kamp for sesongen 2023/24. Ansatte i administrasjonen og våre samarbeidspartnere vil på denne kampen gjøre alle de jobbene våre frivillige vanligvis gjør.

Styreleder Espen Strøm var speaker under Frivillighetens kamp 2022.