Konseptkamper – Elverum

Konseptkamper

Kampen for Mental Helse

Sesongen 2023-2024 arrangerer vi sammen med Eidsiva Kampen for Mental Helse. Kampen spilles mot Sandnes 18. november. Les mer om samfunnsprosjektet her: https://ehh.no/2023/10/31/mental-helse/

Barnas Kamp
Sesongen 2023-2024 arrangerer vi Barnas Kamp mot Bækkelaget 4. februar. Barn inviteres til en egen dag i Terningen Arena hvor det arrangeres gratis aktiviteter tilrettelagt for barn. Dagen avsluttes med håndballkamp. Etter kampen vil barna få mulighet til å treffe våre spillere.

Barnas kamp 2023 ble avholdt 12.02.23. Her kan du lese mer om kampen: https://ehh.no/2023/02/13/barnas-kamp/

Sammenforelverumkampen
Sammenforelverumkampen arrangeres sammen med Barnas Kamp mot Bækkelaget 4. februar. Kronekampen har i mange år vært et kjent konsept i Elverum Håndball. Nytt for sesongen 23/24 er at vi endrer navn på konseptet til «Sammenforelverumkampen».

Kronekampen 2023 ble spilt mot Halden Topphåndball.

Se hvem som er delaktige i kronekampen 2023 her: https://bit.ly/3Hp9b9e

Studentkampen
Studentkampen sesongen 2023-2024 arrangeres 1. februar da vi møter Drammen.

Studentkampen 2022/23 ble avholdt i November, når Elverum tok i mot Bækkelaget. I Fanzone før kampen var det quiz, DJ og konkurranser, mens det i etterkant av kampen var det gratis buss bort til Central Scene hvor studentene fikk gratis inngang.

Julekampen
Før jul hver sesong arrangerer vi Julekampen. Her gir vi våre supportere muligheten til å levere gaver som så blir gitt videre til Frelsesarmeen eller en annen passende organisasjon.

Julekampen sesongen 2023-2024 arrangeres 5. desember, i Europa League kampen mot Kadetten Schaffhausen.

Frivillighetens kamp
Sesongen 2023-2024 arrangeres Frivillighetens Kamp 9. desember.

Påmeldingsskjema for frivillige organisasjoner finner du her:

Vi som klubb hadde ikke vært det vi er uten våre frivillige, og med frivillighetens kamp ønsker vi å rette en stor takk til disse. Til frivillighetens kamp inviterer vi frivillige fra alle organisasjoner, klubber, lag og foreninger i Innlandet på gratis kamp. Ansatte i administrasjonen og våre samarbeidspartnere vil på denne kampen gjøre alle de jobbene våre frivillige vanligvis gjør.

Styreleder Espen Strøm var speaker under Frivillighetens kamp 2022.