Poengjakten fortsetter i Montenegro! – Elverum

Poengjakten fortsetter i Montenegro!

Det er duket for den spennende bortekampen mot Lovren Cetinje i kveld 20:45.

Elverum startet EHF-cupen med seier med et overbevisende 12 mål seier over laget fra Montenegro. I den kampen var kantspillerne Sindre Heldal og Kasper Lien veldig dyktige, mens i midten styrte Tobias Grøndahl skuta. Tobias ble også Elverums toppscorer med 9 mål.    

For morgendagens verter har det vært et tøft år ute i Europa. Etter fire kamper står de fortsatt med 0 poeng i gruppen. Det har blitt tre store tap, men i den siste kampen hjemme mot Kadetten så var det en jevn match som sveitsiske Kadetten til slutt vant med 3 mål. Filip Krivokapic er Cetinje sin toppscorer i årets sesong. Med sine tjue mål totalt er midtspilleren en viktig spiller, som Elverum må stoppe nede i heksegryta til hjemmelaget.    

Den store stjernen i laget er Vuko Borozan. Stjernespilleren gjorde ikke en veldig god kamp da han var i Terningen Arena, men med mer samspill og mer trening fra den gangen er det ventet at den tidligere Champions League vinneren blir en hard nøtt å knekke for Elverums forsvar. Med sin erfaring er han den aller viktigste spilleren til Cetinje i årets sesong.    

I tillegg er det mange flinke spillere for morgendagens motstander. Høyrekanten Mirko Radovic er en målfarlig herremann som ikke skal ha altfor mye spillerom. I Elverum er kun seier godt nok om de skal ha muligheten til å ta igjen Kadetten i kampen om å gå videre fra gruppa. Elverum har kun en seier, og den kom som nevnt i hjemmekampen mot Cetinje. Etter dette har det blitt tre knepne tap, og derfor må det bli seier samtidig som at Flensburg tar Kadetten i Sveits.    

Laget mangler som kjent målvaktene Haug og Mizera, men resten av gjengen er klare for å kjempe Cetinje ute av egen hall. Avkast er 20:45. Vi håper på to poeng. HEIA ELVERUM!

KAMPEN SER DU PÅ HANDBALL-KANALEN.TV