Opp i ringa! Det er klart for sluttspill! – Elverum
Foto: Magnus Stenseth

Opp i ringa! Det er klart for sluttspill!

Søndag braker det endelig løs!

Etter 26 serierunder er serietabellen satt, nå strammes det til og kampen om EHF Champions League og sluttspillpokalen er igang!

Ny sesong og ny modell begynner å gå igjen, 1, 3 eller 5 kamper, det er tydeligvis vanskelig å bli enige om, i stedet har man hoppet frem og tilbake mellom ulike modeller de siste åra når det gjelder sluttspilloppsettet. Heldigvis er det en ting som står seg: Det er og blir den gjeveste tittelen det kjempes om!

Jeg skal ikke bruke lang tid på modell-debatten, men vi skal ikke gjennom så mange kommuner for å ta oss til Hamar, der Storhamar Hockey dundrer i vei med 7-kamper i alle finaler, og kamper annenhver dag, for fulle tribuner og en temperatur som knapt rekker å synke en celcius mellom matchene. Alt dette etter 45 serierunder, med minumum 60 minutt effektiv spilletid. Spillerne elsker det, publikum elsker det, sponsorene elsker det og TV2 elsker det!

Jeg ville bare nevne det, for norsk håndball fortjener å være på kartet og på alles lepper når jakten på bøtta er igang.

Uansett, slik er det ikke i år! Det betyr ikke at vi ikke skal sette norsk håndball på kartet de kommende ukene.

Nå er det opp til oss! Det er VI som skaper sluttspillet. Det er vi som skal vinne duellen på banen, det er vi som skal skape engasjementet, showet og dramatikken!

Søndag kan vi sette standarden for sluttspillet både på og utenfor banen, det skal og må koke i Terningen Arena. Kampene er riktignok TV-sendt, men bor du under 30 minutter fra hallen er det ingen grunn til å sitte hjemme, sluttspillet nytes uten tvil best live in action!

Siden 1946 har vi skapt magi sammen, ja faktisk har Elverum Håndball gjennom den siste sesongen befestet sin posisjon som den mestvinnende klubben i norsk seriespill gjennom tidene, med 416 seiere i norsk Eliteserie! Den statistikken har ikke kommet av seg selv, men som en følge av hardt arbeid på og utenfor banen.

Sammen drar vi land og strand rundt i jakten på seier. Spillere, trenerapparat og våre trofaste supportere i Taiga’n setter Elverum og norsk håndball på kartet!

Når sluttspillet kastes igang Søndag ettermiddagen skal ingen lure på om Elverum er klare for kamp. Nå er det opp i ringa! Nå skal hele håndballfamilien samles i kampen avansement!

Terningen Arena er som skapt for disse kveldene, og det er opp til oss å fylle vår egen storstue med innhold! Trøkk, lidenskap og kampvilje, alt er lov i krig og kjærlighet!

Nå tar vi Sluttspillpokalen hjem til håndballbyen

#sammenforelverum

/Magnus Stenseth