Ditt sesongkort – mye mer enn en fast plass – Elverum

Ditt sesongkort – mye mer enn en fast plass

Siden 1946 har Elverum Håndball gjort seg kjent som publikumslaget no.1 i norsk håndball. Mange husker de klassiske kampene på 60-tallet, sluttspillgullet 95, opprykks kampen mot Alta våren 2005, cupfinalefestene i Oslo Spektrum, alle avgjørende kampene i Terningen Arena, publikumsfestene i Håkons Hall.

Alle disse historiske hendelsene har vært med og bygget og formet vår kultur, den kultur som jeg for første gang fikk ta del av når jeg var på besøk i Håndballbyen våren 2006 og så Elverum – Sandefjord i kvartfinale.

Når vi konkurrerer med PSG, Melsungen, Barcelona, Flensburg, Kolstad og Arendal så må vi alltid finne våre fortrinn. Hvilke ting gjør oss unike som ikke de andre har? Hvilke styrker skal vi utvikle og forbedre for hver sesong.

Det er ikke noen tvil om at du som leser dette er utrolig viktig for våre framganger. Når du kjøper ditt sesongkort år ut og år inn, eller som de siste årene velger å abonnere på ditt kort for at du ser dette som en livslang kjærlighet, ja da er du ikke bare med og sikrer deg ditt faste sete, nei du er med å bygge videre på over 78 år av stolthet, tradisjon og samhold.

Jeg har mange ganger fundert på hvorfor jeg har blitt så glad i håndballbyen Elverum, senest jeg reflekterte over det var når jag var i Einar Hartz sitt 50-årslag i starten på sommeren.

Mange der spurte på hvorfor jeg valgte å bo og bli i Elverum?

Svaret mitt var at for i Elverum er jeg så utrolig heldig å få være en liten del av noe mye større enn meg selv. Elverum Håndball er ikke noen rike enkeltpersoners verk, vi er mange som bidrar, vi er ekte følelser, ekte engasjement, vi bryr oss om hverandre og håndballen er bare en liten del av det samfunnsoppdrag vi utøver 365 dager i året.

En slik familie er det veldig lett å vilje være en del av og den varme som man føler når man er en del av den svarte og hvite kulturen er unik.

Er du en av de som i sommer har vurdert om du har råd å fortsette med ditt sesongkort? Er du en av de som savner kampene i Champions League? I tøffe tider må man gjøre tøffe beslutninger, men før du eventuelt velger bort sesongkort til kommende sesong så bør du stille deg følgende spørsmål:

Vil jeg at Elverum skal kunne konkurrere med Kolstad om å bli best i Norge?

Vil jeg at Elverum skal være en by som vi er stolte av og som har ett flaggskip som setter kommunen og byen på kartet?

Vil jeg at Elverum skal komme seg i Champions League igjen?

Vil jeg at mine barn skal ha helter å se opp til når de vokser opp i byen vår?

Vil jeg være en av de som kun velger de store kampene, eller heier jeg på Elverum Håndball alltid uansett?

Har jeg i det heletatt råd å la være å fornye sesongkortet mitt?

Ekstraspørsmål: Har du faktisk ikke råd å forlenge ditt kort, kan du bli med som frivillig i klubben. Vi har selvfølgelig plass for alle.

Når du har gått gjennom disse spørsmålene så blir svaret enklere å finne, selvfølgelig skal du ha sesongkort, selvfølgelig skal du være med og bygge videre på det fantastiske samholdet som denne klubben er tuftet på.

Vi er Elverum Håndball, vi ønsker å bety mest mulig for flest mulig, vi ønsker å være en del av noe mye større.

Sammen kan vi konkurrere mot de største klubbene, men kun sammen, alle andre varianter vil gjøre oss til tapere mot klubbene fra storbyene med mye større finansielle resurser enn det vi har.

Jeg gleder meg til å se akkurat deg i Terningen Arena i høst, mot Sandnes, mot Runar og mot Kolstad.

Sammen er vi Elverum Håndball, vi er ikke størst i håndballverden, men vi er veldig mange og vi er fantastisk gode.

Ses i TA på premieretrening

//Kalle Bjørkman, stolt markedsansvarlig i Elverum Håndball

Pasjonert svart og hvit siden 2005