Elverum og Kolstad møtes i Håkons Hall! – Elverum
EHF Champions League. Elverum - Kiel i Håkons Hall, Lillehammer.

Elverum og Kolstad møtes i Håkons Hall!

Billettslipp til Storkampen mellom Elverum Håndball og Kolstad

Gjør deg klar for en av sesongens mest etterlengtede håndballkamper! Lørdag 5. oktober kl. 16.45 braker det løs i Håkons Hall på Lillehammer når Elverum Håndball tar imot Kolstad til det som garantert blir en uforglemmelig opplevelse for alle håndballfans.

Billettslipp:

  • Dato: Søndag 18. august
  • Tid: Kl. 19.30

Det er ventet stor pågang når billettene slippes, så sørg for å være klar når de legges ut for salg. Med et stjernespekket oppgjør mellom to av Norges beste håndballag, forventes det at billettene vil gå unna raskt. Dette er en gyllen mulighet til å sikre deg plass for å oppleve håndball på toppnivå.

Praktisk informasjon:

  • Sted: Håkons Hall, Lillehammer
  • Kampstart: Lørdag 5. oktober kl. 16.45
  • Motstandere: Elverum Håndball vs. Kolstad

Enten du heier på Elverum eller Kolstad, eller bare ønsker å oppleve spenningen og stemningen fra tribunen, vil denne kampen være et høydepunkt i håndballsesongen.

Vi anbefaler å være tidlig ute med å sikre deg billetter, da vi forventer at dette arrangementet blir utsolgt på kort tid.

Slik kjøper du billetter:

Billettene kan kjøpes på Elverum Håndballs nettside, app eller ved å besøke billettkontoret i Borgengata 3 i Elverum. Vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter på forhånd for å unngå kø og sikre en smidig inngang på kampdagen.

Ikke gå glipp av muligheten til å se topphåndball live! Vi gleder oss til å se deg på tribunen og skape en fantastisk ramme rundt denne storkampen.

Velkommen til en dag fylt med intens håndball og høy puls!


Tidligere Storkamper i Håkons Hall Arrangert av Elverum Håndball

Håkons Hall på Lillehammer har i flere år vært åsted for noen av de mest minneverdige øyeblikkene i norsk håndballhistorie, takket være Elverum Håndballs engasjement for å skape uforglemmelige håndballopplevelser. Som Norges største innendørs arena har Håkons Hall vært en perfekt ramme for å huse noen av de største kampene i Elverums historie.

Champions League-håndball i Håkons Hall

Elverum Håndball har flere ganger brukt Håkons Hall til å arrangere kamper i den prestisjetunge EHF Champions League. Disse kampene har vært høydepunkter ikke bare for klubben, men også for norsk håndball generelt. Med et publikum på flere tusen har atmosfæren vært elektrisk når Elverum har tatt imot noen av Europas beste lag.

Et av de mest minneverdige øyeblikkene fant sted den 28. september 2019, da Elverum Håndball møtte Paris Saint-Germain, en av verdens fremste håndballklubber, i Håkons Hall. Kampen tiltrakk seg over 12,000 tilskuere, noe som satte ny publikumsrekord for håndball i Norge. Elverum klarte å skape en fantastisk stemning og utfordre de franske gigantene, som hadde stjerner som Mikkel Hansen og Sander Sagosen på laget. Selv om Elverum ikke gikk seirende ut av kampen, satte oppgjøret en ny standard for hva norsk håndball kan oppnå.

FOTO: EHF Champions League. Elverum – Kiel i Håkons Hall, Lillehammer.

En annen minneverdig kamp ble spilt i februar 2020, da SG Flensburg-Handewitt, et annet topp tysk lag, besøkte Håkons Hall. Denne kampen var et høydepunkt i Elverums Champions League-kampanje og tiltrakk seg en stor mengde tilskuere som fikk se håndball på sitt beste. Elverum leverte en sterk prestasjon mot det tyske laget, kjent for sin taktiske dyktighet og tekniske spillestil. Denne kampen markerte nok et viktig kapittel i Elverums håndballhistorie og viste klubbens evne til å tiltrekke de beste lagene i verden til Norge.

Våren 2022 møtte Elverum det tyske storlaget THW Kiel i Håkons Hall. Dette var en av de mest etterlengtede kampene i Elverums Champions League-historie, og den trakk en stor mengde tilskuere. Med stjerner som Niklas Landin og Sander Sagosen på Kiels lag, var det en kamp preget av intensitet og høy kvalitet. Selv om Elverum tapte, viste de sin evne til å kjempe mot en av de mest respekterte klubbene i Europa.

EHF Champions League. Elverum – Kiel i Håkons Hall, Lillehammer.

Stjernespekkede spilllere å se frem til

Elverum Håndball:

  • Mathias Larson: Mathias Larson, som ble toppskårer i Eliteserien for hele 2023/2024-sesongen med hele 168 mål, har nylig blitt hentet fra ØIF Arendal til Elverum Håndball. Larson er kjent for sitt kraftfulle angrepsspill og vil være en viktig brikke i Elverums offensive spill denne sesongen.
  • Patrick Helland Andersen: Helland Andersen er en annen viktig spiller for Elverum. I 2022/2023-sesongen scoret han 102 mål i Eliteserien, noe som gjør ham til en av de mest produktive spillerne i ligaen. Med sin allsidighet og evne til å bidra både i angrep og forsvar, er han en sentral figur på laget.
  • Erik Toft: Den landslagsmeritterte Erik Toft har kommet hjem til Elverum etter flere år i Danmark, hvor han spilte for Aalborg Håndbold. Toft hadde en bemerkelsesverdig sesong i 2022/23, med 96 mål i den danske ligaen. Hans internasjonale erfaring og tekniske ferdigheter vil være en stor styrke for Elverum.

Kolstad:

  • Sander Sagosen: Sander Sagosen, som nå spiller for Kolstad etter perioder i Paris Saint-Germain og THW Kiel, var en av ligaens mest fremtredende spillere i 2023/24-sesongen. Han scoret 138 mål i Eliteserien og viste igjen sin evne til å dominere på banen. Sagosen, som ble kåret til Årets Håndballspiller i 2020, er kjent for sin teknikk, fart og evne til å avgjøre kamper, og han vil være en nøkkelspiller for Kolstad.
  • Torbjørn Bergerud: Torbjørn Bergerud, Kolstads målvakt, hadde en imponerende sesong i 2023/24 med en redningsprosent på 36% i Eliteserien. Bergerud, kjent for sine eksepsjonelle redninger, har vært en stabil kraft i målet og spiller en kritisk rolle i Kolstads forsvar.
  • Simen Lyse: Simen Lyse hadde en sterkt bidragende sesong for Kolstad i 2023/24, hvor han scoret 110 mål i Eliteserien. Med sin fysikk og målteft har Lyse vært en av lagets mest effektive spillere, og hans evne til å finne nettet vil utgjøre en betydelig utfordring for Elverums forsvar.

En perfekt arena for håndballfest

Håkons Hall har blitt et symbol på håndballfest i Norge, mye takket være Elverum Håndballs initiativ til å arrangere store kamper her. Arenaens kapasitet og fasiliteter gjør den ideell for å huse storkamper, og Elverum Håndball har flere ganger vist sin evne til å organisere vellykkede arrangementer som trekker både lokalbefolkningen og håndballentusiaster fra hele landet.

Disse tidligere storkampene har ikke bare vært viktige for Elverum Håndball, men har også inspirert en ny generasjon av håndballspillere og fans. Med fortsatt suksess både nasjonalt og internasjonalt, er det klart at Elverum Håndball vil fortsette å bruke Håkons Hall som en sentral arena for sine største kamper i fremtiden.

Dette er kamper som har bidratt til å forme klubbens identitet, og hver nye kamp i Håkons Hall gir muligheten til å skrive et nytt kapittel i Elverum Håndballs stolte historie.