Nye drømmer skapes på Lillehammer – Elverum

Nye drømmer skapes på Lillehammer

Å bygge en idrettsklubb med en visjon om å bety mest mulig for flest mulig er en av de mest spennende oppgavene man kan påta seg. Denne visjonen forplikter oss daglig til å skape opplevelser og aktiviteter som er viktige for mange, og som skaper en sterk følelse av tilhørighet.

Når vi velger å flytte toppkampen mot Kolstad til Lillehammer, er det forståelig at noen av våre mest engasjerte supportere skulle ønske at kampen ble spilt i Terningen Arena. Slikt engasjement og ulike meninger er naturlig og ønskelig i en stor klubb som Elverum Håndball. Vi verdsetter høyt takhøyde og respekt for ulike synspunkter.

Men når vi samles og drømmer sammen, retter vi raskt blikket mot storheter som PSG, Barcelona, Kiel og andre. Elverum Håndball er en klubb der drømmer blir virkelighet, med over 78 år preget av fellesskap, følelser, fremgang, motgang og samhold. Siden de store kampene på asfalt på 60-tallet har vi alltid vært offensive, turt å tenke stort, og sammen har vi lykkes gang på gang.

EHF Champions League. Elverum – Kiel i Håkons Hall, Lillehammer.

Kolstad har vært mestere de to siste sesongene, og vi arbeider dag og natt for igjen å innta toppen av pallen. Vi ønsker å utfordre trønderne og løfte Elverum Håndball til nye høyder. Ved å legge kamper til større arenaer som Håkons Hall, viser vi våre store ambisjoner og høye målsetninger. Fremfor alt lever vi opp til vår visjon om å bety mest mulig for flest mulig.

Når vi skaper noen av Norges største arrangementer, gir det oss enda større drømmer og vilje til å lykkes. Barn og ungdom får oppleve norsk klubbhåndball i rammer man tidligere ikke trodde var mulig, og de får se opp til sine idoler i kulisser som inspirerer nye drømmer. For det er nettopp det idretten handler om: å skape samhold, drømmer og gode opplevelser som igjen gir grobunn for nye drømmer.

Vi ser frem til kampen mellom Elverum og Kolstad, og vi gleder oss til å løfte norsk klubbhåndball til nye høyder. Bli med oss og sett nye rekorder, så skal vi gi dere opplevelser for livet.

Kalle Bjørkman, Markedsansvarlig i Elverum Håndball