5 av 5! – Elverum

5 av 5!

Et bilde som inneholder person, Sportsuniform, sport, klær

Automatisk generert beskrivelse

Runar Elite sto på motsatt banehalvdel av Elverum i en særdeles viktig seriekamp. Runar har startet dårlig og trengte sårt poeng på hjemmebane, mens Elverum var i posisjon til å vinne sin femte strake seriekamp og skaffe seg et godt utgangspunkt før Kolstad på lørdag.

Kampen mellom Elverum og Runar var fartsfylt. Etter seks minutter hadde lagene scoret til sammen 13 mål og Elverum ledet 7-6. Målshowet roet seg litt utover første omgang, selv om det fortsatte å gå raskt begge veier. Frisk og Bjørnstad bidro med noen redning i hvert sitt mål og lagene vekslet på å lede. Vegard Bakken Øien kom inn på stillingen 14-13 til Runar etter snaue 20 minutter, uten umiddelbar virkning. Elverum greide allikevel å rykke litt i fra før pause og ledet 18-20.

Andre omgang startet med skuddbom for Elverum. Men når Bakken Øien fulgte opp med redning, kunne Erik Toft score omgangens første mål. Videre fulgte to tekniske feil for Elverum og to kontringsmål til Runar. Så slo Elverum tilbake med tre kjappe mål til 20-24. Denne ledelsen greide Runar aldri å hente inn igjen. Mestscorende for Elverum ble Kasper Lien med 10 mål. Før Erik Toft fulgte med 9 og Patrick Helland Andersson med 8 mål. Runars toppscorer ble Kasper Syversen med 8 mål.

Elverum sto igjen med to poeng i en fartsfylt midtukekamp i Sandefjord, og har med det vunnet sin femte strake kamp i sesongens REMA 1000-liga. Det gjør at Elverum leder REMA 1000-ligaen etter fem serierunder, men «bare» på målforskjell. For Kolstad står også med 10 av 10 mulige poeng. Noe som betyr at Elverums neste kamp, mot Kolstad i Håkons Hall, blir en kamp om serieledelsen.

Vil Elverums seiersrekke fortsette mot Kolstad? Svaret får du i Håkons Hall på Lillehammer lørdag kl 16.45. En innholdsrik håndballuke skal avsluttes med en fest på Lillehammer. Har du ikke sikret deg billett er fortsatt mulig. Vi ses, og sammen lager vi et minne for livet!

#sammenforelverum