Movies on War går inn som nettverkspartner til Elverum Håndball – Elverum

Movies on War går inn som nettverkspartner til Elverum Håndball

Elverum Håndballs B2B Nettverk vokser og seneste samarbeidspartner inn er den lokale filmfestivalen Movies on War som nå blir en del av nettverket.

Movies on War er Elverums egen filmfestival om krig og konflikt, fred og forsoning.

Litt informasjon fra vår nye partner:

Våre program dekker hele spekteret av væpnede konflikter uansett geografi; med internasjonale storfilmer og gjester gir vi innblikk i sosiale bevegelser, kulturelle begivenheter, folkelig opprør og politisk endring, både i fortid og nåtid.

Som et unikt kulturinitiativ nasjonalt så vel som internasjonalt ønsker festivalen å bidra til å gjøre Innlandsregionen til en kjent og attraktiv destinasjon. Stedsutviklingen i Elverum har lang og tett historie knyttet til krig og konflikt, og bybildet har blitt sterkt påvirket av konflikter i både fjern og nær fortid. Lokal forankring og lokalt eierskap er derfor et naturlig utgangspunkt for å utvikle festivalen nettopp her, vi er sammen for Elverum!

Hos oss får du oppleve film som tar temperaturen på den verden vi lever i.

Movies on War

I Elverum Håndball gleder vi oss til å samarbeide og forsterke festivalens arbeid med å sette lys på noe så viktig og utfordrende i verden som krig og konflikt.

Se filmene og følg samtalene om krig og konflikt – for fred og forsoning på Elverum kulturhus 19.-22. november!

Hjertelig velkommen med i EH B2B Nettverk!