Pizzabakeren med to nye år som samarbeidspartner – Elverum

Pizzabakeren med to nye år som samarbeidspartner

Elverum Håndball og Pizzabakeren forlenger sitt langvarige samarbeid med to nye år. Med slagordet «Smaker mer enn den koster» er Pizzabakeren landets ledende pizzabaker og her får du mer enn du betaler for.

Pizzabakeren Innlandet finnes på Lillehammer, Brumunddal, Hamar og Elverum. Med Christian Eckbo i spissen er man offensive og ser hele tiden etter muligheter for utvikling.

I Elverum Håndball drives vi av konstant utvikling og sammen med Christian og hans ansatte er vi kreative og ser fram til de kommende to sesongene hvor vi skal bygge videre på det gode samarbeid vi har hatt siden Pizzabakeren etablerte seg i Elverum.

I Pizzabakeren ser vi til hele familien og vi er stolte over å samarbeide med hele Elverum Håndball fra liten til Eliten.

Christian Eckbo, Pizzabakeren

– Å se de unge spillerne utvikles i en av Norges sterkeste idrettsmiljøer samtidig som herrelaget setter byen på kartet gjør oss til en stolt samarbeidspartner avslutter Christin Eckbo i Pizzabakeren.