Oppsummering Trysil dag 3 – Elverum

Oppsummering Trysil dag 3

Elverum håndball er denne helgen på Radisson Blu Resort Trysil for å gjennomføre en tung treningsleir. Her er oppsummering av dag 2.

Dagen startet med styrketrening klokken 06:45 før spillerne fikk en god frokost. Deretter ventet helgens «høydepunkt» – The Hill from Hell. Spillerne skulle i løpet av de neste timene ta seg fra Radisson Blu Resort Trysil, over fjellet – og ned til Fageråsen. Langs ruta var det fire stasjoner med ulike øvelser. Flere kilometer i bratt motbakke, møkkavær og varierte øvelser var en stor test for mange slitne kropper og hoder. Spillerne gjennomførte på imponerende vis, og vinnerlaget ble til slutt Hedberg, Grøndahl, Kvernes, Fries og Holand Pettersen.

Etter helgens kanskje tyngste økt, spesielt for psyken, fikk spillerne fem timer med hvile. Den ble brukt til søvn, spising og kortspill.

Deretter fulgte en to timers håndballøkt. Men viktigst på denne økten var nok fotballkampen mellom ungt og gammelt lag. De unge stakk av med seieren, etter fatale feil fra noen av de eldste spillerne.

Dagen ble avsluttet med spillermøte og litt sosialt samvær, før guttene fikk hodet på puta.

Raymond Hamar, som var hjernen bak navnet «The Hill from Hell» beskriver dagen, og resten av treningsleiren slik:
«Vi har blitt bedre kjent og drevet god teambuilding. Vi har jobbet med en felles forståelse for målsetninger og verdier. Vi har også fått trent veldig bra og jobbet mye fysisk.»

«Selve øvelsen «The Hill from Hell» samarbeidet godt sammen om i teamet, men jeg vil gjerne ha æren for å komme på navnet, som jeg synes passet bra. Selve øvelsen var en teambuildingsøvelse der spillerne ble utfordret på mange områder mens de måtte klatre opp Trysilfjellet. Det ble en ekstra utfordring at været var dårlig, og jeg synes gutta håndterte det veldig bra. De var positive og jobbet hardt. En god dag, og en god helg!»

I morgen, mandag er siste dag av treningsleiren på Trysil. Den inneholder trening 06:45, frokost, ny trening, lunsj og hjemreise. Vi takker Radisson Blu Resort Trysil for en fantastisk helg. Har du ingen planer for resten av ferien din, anbefaler vi sterkt å ta turen til Trysil! Fantastisk sted – året rundt!