KPMG forlenger med to nye år som samarbeidspartner – Elverum

KPMG forlenger med to nye år som samarbeidspartner

Det er med stor glede vi kan fortelle at det mangeårige samarbeidet mellom Elverum Håndball og KPMG i disse dager har blitt forlenget med to nye år.

Med stor lokal og regional entusiasme er KPMG med og samarbeider om blant annet vår store seminardag «Opp og Fram» som arrangeres hvert år i november måned.

Gjennom mange år har også KPMG vært med på å bidra til å bygge opp klubbens B2B Nettverk med faglige gode innlegg på nettverkstreff og ulike seminarer.

Markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman, sier følgende:

«KPMG har vært med oss i mange år og virkelig vært en stor bidragsyter til at klubben er der den er i dag. Man har bidratt både økonomisk og med masse viktig fagkompetanse inn i klubbens B2B Nettverk. Både Thore og Stein Erik som er partnerne her i Innlandet, brenner for at nettverket skal være Norges sterkeste og den kompetansen vi har fått inn gjennom KPMG i de årene vi har bygget opp nettverket er uvurderlig.»

Det er en stor glede at KPMG fortsetter den felles reise vi er inne på.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig i Elverum Håndball

Leder i KPMG Innlandet, Thore Kleppen, sier:

«Vi er glade for å kunne fortsette som samarbeidspartner med EH. Vi ser frem til flere treff i nettverket og forhåpentligvis flere seminar fremover. Det er viktig for KPMG å støtte lokal idrett. Vi oppfatter EH sitt nettverk som det beste på Innlandet.»

Partner i KPMG Innlandet, Stein Erik Lund, sier:

«Samfunnsengasjement står høyt på KPMGs agenda. Der er derfor viktig for oss at vi deltar i lokale initiativ slik som Elverum Håndball. Kultur og idrett har spesielt vanskelige rammebetingelser for tiden, det er derfor viktig at andre aktører stiller opp og bidrar som tidligere. Vi er stolte av å være en del av EH sitt nettverk. KPMG er med i EH sitt nettverk for å kunne synliggjøre vår kompetanse på små og mellomstore bedrifter i det lokale næringslivet.»

Om KPMG:

Med over 200.000 ansatte i 147 land er KPMG et av verdens største revisjons -og rådgivningsselskaper.

Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr KPMG tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjus. De har erfarne fageksperter innen en rekke områder og sammen med bransjekunnskap og lokal ekspertise, hjelper KPMG kundene med å skape verdi.

Kundene består av alt fra små- og mellomstore bedrifter til mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. KPMG bistår også mange offentlige virksomheter og etater – og hjelper frivillige organisasjoner.

Les mer om KPMG ved å klikke på logoen under