Elgstua og Elverum Håndball utvikler samarbeidet med en Wintercamp for barn og ungdommer – Elverum

Elgstua og Elverum Håndball utvikler samarbeidet med en Wintercamp for barn og ungdommer

Elgstua har i mange år vært er veldig stor og aktiv samarbeidspartner til Elverum Håndball. Gjennomgående for samarbeidet har vært at de aldri har stått still, uten hele tiden gått framover og blitt utviklet fra år til år.

Den store nyheten i årets sesong er Elgstua Wintercamp hvor vi har som mål å gi 280 barn og ungdommer en magisk opplevelse i Elverum 26-28.februar.

I Elverum Håndball har vi som et av våre uttalte mål at vi skal være en av landets ledende klubber på så kalte håndballskoler. Med Knut Egil Ervik i spissen har vi utviklet våre ulike konsepter skritt for skritt og i 2020 har vi som mål å ha over 1000 barn på våre ulike eventer.

Elgstua Wintercamp blir årets første event og her vil alle deltakerne bo på et av landets flotteste hoteller, Scandic Elgstua.

På hotellet vil vi lage masse morsomme opplegg og våre gjester skal føle at de virkelig blir godt i varetatt fra at de går inn på hotellets røde løpe på fredagen til at de forlater Elverum på søndagen.

Elverum Håndballs elitespillere med Luc Abalo og Alexandre Blonz i spissen vil være med og holde i treningsøktene sammen med flere av våre dyktige instruktører fra klubbens voksende yngresavdeling.

Påmelding til Elgstua Wintercamp

Konseptet med å la deltakerne bo på hotell er noe vi har skikkelig trua på, det at få skikkelig søvn i en god seng gir oppholdet i Elverum det lille ekstra, når du i tillegg starter morgenen med Innlandets beste frokost, vil det gi det lille ekstra for å kunne få ut maksimalt av dagene på campen.

Ansvarlig for Elgstua Wintercamp, Knut Egil Ervik har følgende å si på samarbeidet med Elgstua:

«Det for oss som klubb å kunne ha slike rammer rundt Elgstua Wintercamp er ett nytt steg i utviklingen av vårt konsept. På sommerskolene bor deltagerne på klassererom i juni, og de bor på 2-6 mannsromm på Elverum Folkehøgskole i august. Dette er sosialt, og vi ser barn og ungdom som trives sammen gjennom hele uken.»

«Nå har vi et helt hotell for oss selv, og sammen med Scandic Elgstua kan vi skape et eget event; God mat, elitespillerne kommer på frokost og middag og plutselig spiser du mat på samme bord som en av heltene, vi har intervju-og bildevegg, konkurranser og et vertskap som vi vet sørger for at alle reiser fornøyde hjem.»

Hotelldirektør og eier av Elgstua AS, Hanne Tømte er begeistret:

«Det å planlegge og arrangere en Wintercamp for barn/ungdommer er noe som ligger meg varmt om hjertet, og noe vi på Elgstua virkelig gleder oss til.»

«Jeg husker selv når jeg var ung og fikk være med på cuper og ulike leirer, det var fantastiske opplevelser med minner for livet.»

Vi i Elgstua AS gleder oss til å ta imot deltakerne i februar, og vi vil sørge for at de skal trives i Elverum og på Elgstua.

Hanne Tømte, hotelldirektør og eier av Elgstua AS