Utsettelser i håndballen – Elverum

Utsettelser i håndballen

Restriksjoner og strenge retningslinjer fra regjeringen setter håndballen på vent, både nasjonalt og internasjonalt for Elverum Håndball.

Det som skulle bli en hektisk start på februar, med kamp hver tredje dag, er nå utsatt. Alle kamper mot norsk motstand er utsatt på ubestemt tid, og det vil ikke være mulig å spille første kamp før tidligst 17. februar.

Retningslinjene gjør også at Champions League-kamper på norsk jord ikke er aktuelt foreløpig. Derfor blir det ikke kamp mot PSG i Terningen Arena 11. februar.

Hva som skjer fremover er umulig å spå, og vi ber derfor alle om å holde seg oppdatert på ehh.no – samt handball.no for siste nytt.

Daglig leder i Elverum Håndball, Mads Fredriksen forteller at det er litt kaotisk om dagen.
– Det er vanskelig å planlegge for noen ting, men slik er det for mange i den situasjonen alle lever i om dagen. Vi får håpe at restriksjonene har ønsket effekt, og at vi kan spille nasjonalt og internasjonalt fra 17. februar.

NB: I skrivende stund blir første Elverum-kamp borte mot Vive Kielce den 18. februar (men dette kan også endres på kort varsel dessverre)