Slik ser oppkjøringen til Elverum Håndball ut – Elverum

Slik ser oppkjøringen til Elverum Håndball ut

Elverum Håndballs herrelag har fått en liten ferie for å gjøre seg klare for en ny, spennende sesong – forhåpentligvis med tilskuere på tribunen!

Sesongen 2021/2022 starter med premieretrening 21. juli. Denne treningen blir enten arrangert i Terningen Arena eller Elverumshallen. Antall tilskuere som får komme inn er foreløpig usikkert, men noen billetter er sluppet, så kom deg inn i EH-appen!

Børge Lund fra premieretreningen i juli 2020

Etter premieretreningen kommer spillernes «skrekk» med treningsleir i Trysil fra 25. til 28. juli. Der venter noen knallharde dager (og kanskje netter?) for spillerne. Dagene på Radisson Blu Trysil er både beryktet og herlige, og skaper en sterk gruppe før sesongen starter.

Dagene i Trysil merkes på kroppen. Her illustrert med forsvarsbauta Niclas Fingren.

Etter noen tøffe dager i Trysilfjellene venter en periode med mye håndball og kamper. Elverum skal gjennom august møte Kolstad, Sävehof, TTH Holstebro og MOL-Pick Szeged. Datoer og steder ser dere i tabellen nederst i denne saken. Håndballsultne Elverumsinger kan allerede nå holde av helgen 13. til 15. august – da arrangeres nemlig Elverum Cup med kamper i flere haller gjennom hele helgen. Klassene som spiller i cupen er Elite herrer, J18, G18, J16 og G16.

I sesongoppkjøringen er det mye som skjer. Blant annet skal Emil & co gjennom en photoshoot. Her fra fjorårets dag med fotografering.

August avsluttes med Elverum Håndballs jubileumsuke – der klubben feirer sitt 75 års jubileum. 28. august blir det avkast på Kremmertorget der både herre- og damelaget blir presentert. I uke 35 blir det mye aktiviteter i Norgess håndballby nummer 1, blant annet en stor galla fredag 3. september! I tillegg er det seriestart i Rema 1000 Ligaen. Første seriekamp blir Drammen-Elverum tirsdag 31. august. Søndag 5. september blir sesongens første hjemmekamp spilt. Det blir et oppgjør med historisk preg når Haslum kommer på besøk i Terningen Arena.

Dato:Aktivitet:
21/07Premieretrening
25/07-28/07Treningsleir i Trysil
05/08Kolstad-Elverum i Alvdal
13/08-15/08Elverum Cup (Elite, J18, G18, J16 og G16)
Elverum-Sävehof fredag
Sävehof-TTH Holstebro lørdag
TTH Holstebro-Elverum søndag
18/08-23/08Treningsleir i Ungarn
Pick Szeged-Elverum torsdag
Pick Szeged-Elverum lørdag
25/08NM-kamp borte, mot LFH09 eller Leiret
28/08Avkast på Kremmertorget med supportere
31/08SERIESTART i Drammen
03/09Håndballgalla i Terningen Arena (mer info kommer)
05/09Første hjemmekamp – El Clasico