Reaksjoner etter første uke av sesongoppkjøringen – Elverum

Reaksjoner etter første uke av sesongoppkjøringen

En fantastisk spennende sesong nærmer seg, og høydepunktene vil stå i kø de neste 10 månedene. Oppkjøringen til denne sesongen er i full gang for Elverum Håndball, og spillerne er nå ferdige med uke 1.

Her er spillernes tanker om den første uken:

Thorsten Fries:

Helt fantastisk å få møte mine nye lagkamerater, og spesielt å gjøre det foran publikum på premieretreningen. Trysil har igjen vært en kjempefysisk utfordring, men man merker hvordan det binder laget sammen, og hvordan vi raskt blir en enhet.

Emil Imsgard:

Det har vært veldig godt å komme i gang igjen, spesielt etter en så lang pause. Årets lag byr på masse spennende og morsomme gutter, som jeg virkelig trives i lag med.

Brede Dahl:

Første uka har vært gøy med en herlig gjeng. Veldig lærerik, og ikke minst slitsomt!

Orry Freyr Thorkelsson:

Den første uken med Elverum Håndball har vært fysisk hard og veldig morsom. Det var utrolig å se alle supporterne i hallen på premieretreningen. Det har også vært gøy å møte spillere, trenere og støtteapparat.

Sindre Heldal:

Det har vært veldig gøy å komme i gang med Elverum. Det er en veldig fin gruppe som har tatt meg i mot veldig bra. Jeg gleder meg til fortsettelsen og til å bli bedre kjent med alle.

Niclas Fingren:

Den første uken har vært intensiv og innholdsrik, rett og slett.

Eric Johansson:

Det har vært en veldig spennende første uke for meg da jeg er ny. Det har vært hard trening men veldig moro å komme hit og møte alle sammen. Morsom treningsleir i Trysil med hard trening og mye team-building, noe som er veldig viktig. Så det har vært noen gode dager!

Jacob Moen:

Stilig å få være med. Alltid gøy å spille foran Taiga’n og bekjente. Oppkjøringa har ikke akkurat vært et barneskirenn…

Josip Vidovic:

Det har vært en veldig tøff første uke med to treninger per dag i Elverum og tre treninger per dag i Trysil. Men samtidig klarer vi å ha det veldig moro også, som premieretrening og noen gøye oppgaver med Thorsteinn og Karina. Og så brukte vi mye tid sammen som lag, og det er veldig viktig – særlig for oss nye!

Tobias Grøndahl:

Det var fantastisk å komme tilbake til Elverum og premieretreningen. Veldig godt å se gutta, både nye og gamle. Noe som gjorde det enda bedre var å se folk på tribunen igjen! Nå har vi nok en gang kommet oss gjennom Trysil og er veldig klare for å komme i gang med treningskamper igjen.

Dominik Mathe:

Det var godt å komme tilbake til gutta igjen, og å bli kjent med de nye spillerne. Trysil har vært ille, men jeg ser fremover steg for steg.

Stig-Tore Moen Nilsen:

Det har vært en hard start, men samtidig fin. Gruppa har brukt mye tid sammen.

Erlend Stafset:

Det har vært utrolig gøy å endelig se Taiga’n tilbake i hallen. Oppkjøringa har vært hard og tøff, men gøy å endelig være tilbake på banen.

Christopher Hedberg:

Like herlig som jævlig å være i Trysil. Deilig å endelig være i gang og treffe laget igjen.

Kasper Lien:

Det har vært en hard uke med mye trening, og en uke med mye lek og moro. Fin start på en ny sesong.

Kristian Hübert Larsen:

Første uken har vært hard, med tester og den årlige turen til Trysil. Det har vært veldig gøy å få møte alle de nye og gamle spillerne i årets tropp. Og vi fikk en veldig bra start med treningen i Elverumshallen med supporterne på tribunen!

Endre Langaas:

Moro å komme i gang igjen og møte de nye spillerne. Fin gjeng. Har vært en hard start med noen fine dager i Trysil. Sykt god stemning på premieretreningen!