Viktig informasjon rundt hjemmeåpning mot Haslum – Elverum

Viktig informasjon rundt hjemmeåpning mot Haslum

Klubben får mange spørsmål om hva som gjelder i Terningen Arena i søndagens hjemmeåpning mot Haslum. Her kommer forhåpentligvis noen oppklarende svar.

Når slippes billettene?
Svar: Onsdag kveld vil de som har kjøpt VIP-kort og sesongkort kunne hente ut billetter via EH-appen. Disse er «sikret» plass på tribunen så lenge de henter ut billettene innen fredag 3. september.
De billettene som ikke er hentet ut vil legges ut for salg fredag 3. september – her blir det førstemann til mølla.
De som har VIP-kort og sesongkort kan fortsatt hente ut billetter etter fredag 3. september – dersom det er flere billetter igjen.

Merk: Denne ordningen vil gjelde frem til samfunnet er gjenåpnet for fullt. Fra da vil vi gå tilbake til normale prosedyrer der de med VIP-kort og sesongkort får billettene direkte til sin telefon uten å måtte hente de ut selv.

Hvor mange får plass i Terningen Arena under kampen?
Svar: 50% av setekapasiteten, det vil si rett i underkant av 1.000 personer + arrangementspersonell

Hva skjer i Terningen denne søndagen?
Svar: Klokken 14:00 spilles det damekamp for vårt 2. divisjonslag. Har du billett til herrekampen, eller et VIP-kort fra EHD så kommer du gratis inn. Her er maks tilskuerkapasitet 400, da det ikke er anviste plasser til publikum.

Klokken 15:00 åpner Fan Zone utenfor Terningen Kafé. Her er det mulighet til å kjøpe seg mat og drikke, samt høre på «Før Kamp-underholdningen» fra scenen. Det blir også salg av 50/50-lotteriet!

Hvilke covid-19 restriksjoner gjelder på søndag?
Svar: Vi følger Elverum kommunes regler. Det vil si at det er munnbindplikt på alle personer over 12 år i de situasjoner der det ikke er mulig å overholde 1 meters avstand. For eksempel i køer, toaletter, på tribunen etc. Munnbind selges i Fan Zone.

Vi anbefaler alle besøkende til å ta hensyn. Hold avstand, sprit hender ofte, bli hjemme hvis du ikke er i form.