Drømmefinale etter tre år uten sluttspill – Elverum

Drømmefinale etter tre år uten sluttspill

2017, 2018, 2019… og endelig i 2022 skal vi få måle krefter med de siste ti årenes store utfordrer ØIF Arendal. For oss som lever og ånder Elverum Håndball 24/7 er tanken på å ikke få oppleve sluttspillkamper ulidelig.

I Sluttspill handler det om hver millimeter, hvert skudd, hver supporter som gir alt – ja sluttspill dreier seg om de små marginer som blir til et stort bilde som bikker tingene enten dit du vil med euforisk glede.

Eller så går du på sommerferie og får ikke lov til å være med når alt skal avgjøres.

Elverum og Arendal har møtt hverandre i tre strake sluttspillfinaler før pandemien og når inneværende sesong nå går mot sitt avgjørende så viser sørlendingene toppform med både Cupfinale og imponerende kvartfinale mot ligaens No.3 Runar som de knuste i to strake kamper og ikke minst mot ligaens No.2 Drammen hvor de vinner relativt klart med 3-1 i kamper.

Laget utstråler masse energi, selvtillit og spillere som er i storform. De viser prov på at kultur og erfaring med å være i store kamper er noe som er overførbart fra årgang til årgang.

Klarer de å true Elverum som så langt i sesongen har vært fantastiske?

Svaret vet vi om et par uker når røyken har lagt seg og Svermen og Taigan har vært et par bussturer hver i respektive bortearena.

For noen klassiker det kommer å bli, for det er jo sånn at på samme måte som vi «hater Arendal» så hadde jo norsk klubbhåndball vært så uendelig mye fattigere uten vår store motstander i mange klassiske finaler.

Idrett er følelser, stolthet, samhold og begeistring. I finaler kan du gange alle disse elementene med ti og da får du svaret på hvorfor vi elsker og gruer oss til disse kampene.

Endelig er sesongen inne i sitt avgjørende og vi er klare for å gi dere supportere noen vanvittige opplevelser i Terningen Arena. Gutta på banen og oss andre på arrangement og opplevelser utenfor.

Det er finaler og sammen gå vi all in for uforglemmelige opplevelser som vi kan leve lenge på.

Vi gleder oss til å se deg i Terningen Arena

//Markedsansvarlig i Elverum Håndball, Kalle Bjørkman