Er du vår nye medarbeider? – Elverum

Er du vår nye medarbeider?

Vil du jobbe med Norges største merkevare innen håndball?

Elverum Håndball består av to avdelinger – Elite og Bredde. Eliteavdelingen har ansvar for satsingen rundt herrer (EHH), mens Breddeavdelingen har ansvar for satsingen rundt Damer (EHD) og Yngres (EHY).

Gjennom det siste tiåret har Elverum Håndball utviklet seg til å bli Norges sterkeste klubb på både topp og bredde! Med over 600 aktive barn, 120 seniorspillere for kvinner og menn, flere hundre frivillige, Norges beste supporterklubb, samt over 250 samarbeidspartnere – regnes Elverum Håndball som et av flaggskipene i håndball-Norge.

Utviklingen er så vidt i gang, og klubbens mål er å bli bedre på alt i årene som kommer. I dag består markedsavdelingen av 1,5 årsverk og klubben omsetter i dag for drøye 42 millioner kroner, og sikter mot ytterligere vekst i årene som kommer.

De siste 10 årene har det vært stor satsing på B2B og kamparrangement. Det har ført til at Elverum Håndball i dag har et av landets mest levende bedriftsnettverk, samt Norges beste kamparrangement, som gir publikum mer enn selve håndballkampen. Men vi kan bli bedre på alt, og ønsker å ta et nytt steg på veien mot å bli Nordens beste håndballklubb. Elverum Håndball utlyser derfor en 100% stilling som medarbeider salg og marked!

Les mer og send inn søknad via linken under

https://www.finn.no/job/management/ad.html?finnkode=44837788