Nå er vi igang! Mikkel Hansen & Co kommer til Håndballbyen! – Elverum

Nå er vi igang! Mikkel Hansen & Co kommer til Håndballbyen!

Billettene til Elverums første hjemmekamper er sluppet!

Med under en uke igjen til sesongstart borte mot Nærbø i Eliteserien, har vi nå sluppet billettene til våre 3 første hjemmekamper denne sesongen!

Arendal og Fjellhammer står i kø i hjemlig liga, mens selveste Aalborg gjør comeback i Terningen Arena i EHF Champions League!

Etter litt over en måned med intens oppkjøring for Elverumsgutta, begynner nå ting å stemme og formen å nærme seg for de svarte og hvite. Den kommende uka skal det finpusses før alvoret er i gang!

ØIF Arendal først ut!

Det starter på hjemmebane slik det slapp i vår, når ØIF Arendal tar turen til Terningen Arena 6.september! Sørlendingene som ikke bare jaktet sluttspillgull i finalen, men som også møtte Elverum i NM-finalen ergarantert ute etter revansje, og det vitner også overgangsmarkedet denne sommeren om. For det er blitt gjort flere nysigneringer på Sørlandet denne sommeren.

Inn: Aksel A. Strupstad (Bækkelaget), Mathias Larson (GOG, Danmark), Dragos Hantaru (Steaua Bucuresti), Birk H. Inselseth (Bergen), Sverre Asser (Øyestad IF), 
Ut: Sondre Paulsen (lagt opp), Kristian Rammel (Drammen), Lars Jakobsen (lagt opp), Richard H. M. Lindstrøm (Hammarby, Sverige)

Historien mellom de to lagene sitter i veggene på Terningen Arena, det er all grunn til å sette standarden for sesongen med fullt hus i første hjemmekamp!


Fjellhammer neste ut!

Bare noen dager etter møtet med Arendal, venter Fjellhammer i Terningen Arena 11.september!

Fjellhammer som tok en 9.plass i ligaen forrige sesong, tar igjen turen til Terningen. Elverum møtte de grønnkledde i sesongoppkjøring på bortrbane, og vant komfortabelt, men mye har skjedd i de to elitelagene siden den gang.

Fjellhammer som ledes av tidligere Elverumsspiller Kristian Bliznac, har fått flere tidligere Elverumsspillere inn i troppen, deriblant finner vi vår egen Vegard Bakken Øien som de siste årene har voktet buret i Nærbø, og så sent som i vår var sentral når Jærbuene tok gull i European Cup!

I tillegg er Jakob Moen som sommer fikk sin første mulighet på yngre landslag, å finne i troppen, han skrev langtidskontrakt med Elverum i sommer, men er på lån til Fjellhammer for å sikre spilletid!

Inn: Jakob Moen (Elverum), Eirik Køpp (Kristiansand), Phillip S. Skjerven (Haslum), Vegard Bakken Øien (Nærbø), Mirko Vicentijevic (Ønnered, Sverige), Simen Sørgaard (Sandefjord)
Ut:  Aleksandar Djurdjevic, Hermann Gjekstad (Polisportiva, Italia), Alfred Timmo (Pølva, Estland), Anton Karlsson, Trym Skoglund (Karlskrona, Sverige), Tobias Myrbakk (Hildesheim, Tyskland), Ole-Henry Dahl (Drammen HK)

Fjellhammer har vist seg å være kapable til å slå favorittene, og spilte uavgjort mot og slo ØIF Arendal i fjor. År for år har dette laget tart nye steg, og vi skal ikke se bort ifra at dette er en gjeng som i år kan kapre seg en sluttspillplass!


Aalborg før ut i EHF Champions League!

Den 21.september er EHF Champions Leauge, endelig tilbake i Elverum, og det er de danske mesterne som er først ut blant de europeiske storlagene denne sesongen.

Aalborg har blitt et lag å regne med i Europa-toppen de siste årene, og har nok engang tatt grep for å forbli der.

EHF Champions League. Elverum – Kiel i Håkons Hall, Lillehammer.

Med nysigneringer som selveste Mikkel Hansen, som nå kommer hjem til Danmark etter 10 sesonger i Paris Saint-Germain i troppen, kan vi vente oss et Aalborg som helt klart sikter mot Final4!

Mikkel Hansen er en av verdens beste håndballspillere, og virkelig et slag på stortromma fra Aalborg, og med seg på laget har han blant annet et annet skarpt håndballhode i islandske Aron Palmarsson som har vært ute i lag som Kiel og Veszprem, før han kom til Barcelona som var venstrebacken siste stasjon før han signerte med Aalborg.

For ikke å glemme Lukas Sandell som for alvor startet sin karriere i Elverum, og siden har plukket både VM sølv og EM gull med Sverige i tillegg til å ta seg helt til den store finalen i Final4 med Aalborg.

Videre følger en lang rekke stjerner som har etablert seg i europeisk håndball, med spillere som Felix Claar som Henrik Møllgaard.

Det er også en lang rekke med kjenninger for Elverumsingene. Sebastian Henneberg som tidligere spilte i Elverum, og de norske landslagsspillerne Sebastian Barthold og Kristian Bjørnsen!

Denne matchen vil du ikke gå glipp av. Elverum har forsøkt seg mot Aalborg flere ganger tidligere, men har fortsatt tilgode å ta poeng mot danskene, kanskje dette er sesongen de svarte og hvite skal lykkes? Men det krever en fullsatt Terningen Arena i ryggen!

Menyen er klar! Det er bare å sikre seg billetter til sesongstarten 2022/2023!


#sammenforelverum