Taiga’n: Velkommen til vores fort Terningen arena! – Elverum

Taiga’n: Velkommen til vores fort Terningen arena!


Nok en EHF Champions League-sesong er i gang. Nok en gang skal vi ønske det Danske stor-holdet Aalborg velkommen til Terningen arena. Vi skal ta høflig i mot dem, men der bør det nok stoppe. Et høflig klapp, eventuelt hilse på gamle kjente. Trenger ikke slå filler av klæppersen under innløpet til motstanderen.

Nå MÅ vi steppe opp som supportere og vise hvilket lag vi virkelig heier på. Gjennom hele fjoråret kom vi med gjentagende oppfordringer om at VI som heier på Elverum, må gjøre det. Og bare det. Sammen står eller sitter vi, og er da mye sterkere. Hjemme i Terningen Arena, der skal vi på tribunen fremstå som den 8. spilleren og støttet gutta våre. Uansett.

Bare minner om hva vi kan utrette sammen, PSG kampen hjemme i 8-delsfinalen forrige sesong. Say no more.
Hardt satsende Aalborg stiller med gamle og nye bekjente. Nyervervelsen Hansen har vi alle sett hva kan utrette, og en ikke ukjent Islending (Pálmarsson ) med fortid i Barcelona, Veszprèm og THW Kiel er vel også en vi kommer til å legge merke til.

Flere av spillerne med fortid i Elverum, som Henneberg og Sandell. Noen kanter som vi kjenner alt for godt, dessverre, men som tidvis kan være litt ujevne. Og det skal vi utnytte. Det heter seg at i krig og kjærlighet er alt tillatt. Dette er kjærlighet på høyt plan. Med andre ord, her er alt tillatt.

Litt buing, kommentarer, eller annet som kan sette kantene litt ut av modus. Ikke så mye som skal til, vettu.

Gutta er på gang. En god omgang borte mot selveste THW Kiel, viser at ting er på gang. Nå må vi hjelpe dem med solid støtte på tribunen, slik at vi mot Aalborg utvider til to gode omganger, Da blir det bra. Dette klarer vi, #sammenforelverum