INNLANDET SKAL VÆRE BEDRE ENN UTLANDET! – Elverum

INNLANDET SKAL VÆRE BEDRE ENN UTLANDET!

Når Elverum Håndball og Lillehammer Olympiapark igjen inviterer til håndballfest i Håkons hall er det et samarbeid som strekker seg lengre enn bare en håndballkamp.

Begge organisasjonene jobber med å skape opplevelser, ringvirkninger og stolthet som strekker seg utover idretten. Elverum Håndball har gjennom et grundig sportslig og økonomisk arbeid skapt seg et internasjonalt varemerke i håndball i en herlig blanding med lokalt engasjement og stolthet.

EHF Champions League. Elverum – Kiel i Håkons Hall, Lillehammer.

Vi i Olympiaparken er derfor stolt partner som får lov til å være med på en del av dette. Samtidig ønsker vi selv å skape arrangementer og utvikle anleggene våre. Håkons hall er norsk idretts storstue og vi elsker å se hallen kledd til fest og høre stemningen fra tusenvis av publikummere. For hver gang vi har et internasjonalt arrangement tror vi at vi blir litt bedre som arrangør.

Samtidig er det viktig for oss å vise at dette kan vi sammen skape i Innlandet. Det er mulig å gjøre Innlandet til et senter for gode opplevelser for utøvere og publikum. Vi kan skape ringvirkninger for næringslivet rundt oss og vi kan bygge stolthet i en hel region. Derfor håper vi at vårt bidrag til håndballfest gjør at våre tilreisende som ikke kommer fra Innlandet får en positiv opplevelse og at «innlendingene» koser seg på kamp og som vertskap.

Lykkes vi med dette i fellesskap blir det flere store idrettsarrangementer og ennå bedre håndballprestasjoner i Europa med Elverum Håndball. Vi har nemlig alle muligheter for å lykkes i Innlandet.

Kos dere på kamp i Håkons hall og la oss være så høylytte supportere at vi telles som en ekstra spiller!

Mvh

Per Olav Andersen, Olympiaparken