Velkommen til Elverum, Niclas Fingren – Elverum

Velkommen til Elverum, Niclas Fingren

Sebastian Hennebergs erstatter er klar. Den svenske venstrebacken, Niclas Fingren har signert en to års avtale med Elverum Håndball.

Fingren er 24 år, rager 197 centimeter over bakken, og kommer fra spill i Redbergslid i den svenske eliteserien. Han noterte seg for 105 mål og 78 assists i seriespillet 2019/20. Det gir han en 30.plass på toppscorerlista i Sverige, og en 9.plass på assistlista i svenskene liga! I tillegg omtales han som en av de beste forsvarspillerne i den svenske eliteserien.

Sesongen 2018/2019, kan Fingren vise til 63 assist og 104 mål, og må dermed sies å være på svært stabil spiller Elverum nå henter til troppen.

Fingren har vært i samtaler med Elverum i flere måneder, og endelig kan sportslig utvalg presentere danske Henneberg sin erstatter. Fingren blir dermed makker og konkurrent med Simen Holand Pettersen. Når man i tillegg vet at høyreback-plassen bekles av Mathé og Mitrovic, blir det ingen tvil om at Elverum sin skuddstyrke blir bra kommende sesong.

Selv sier Fingren dette om å komme til Elverum:

«Jeg vil ha en ny utfordring i min karriere. Jeg ser frem til å få spille i en ny liga og ute i Europa. I tillegg blir det moro å spille og bo i en by som puster og elsker håndball», sier den store svensken.

Publikum kan forvente seg en «elak» forsvarspiller som elsker å smelle til. Og forhåpentligvis noen herlige skudd fra 9 meter.

Niclas Fingren, ny venstreback i Elverum Håndball

Foto: Redbergslik IK