Elverum Håndball skriver samarbeidsavtale med Veksthuset Bemanningstjenester – Elverum

Elverum Håndball skriver samarbeidsavtale med Veksthuset Bemanningstjenester

Elverum Håndball er meget stolte, glade og takknemlige over å signere samarbeidsavtale med «nyetablerte» Veksthuset Bemanningstjenester. Mange som leser dette lurer sikkert på hvorfor vi skriver nyetablert.

Som de fleste sikkert har fått med seg fikk Veksthuset en del medieomtale før sommeren i forbindelse med at Veksthuset Bemanning AS begjærte oppbud i juni. Selskapet ble rammet hardt av koronapandemien og klarte rett og slett ikke å komme seg helskinnet gjennom krisen.

De har imidlertid startet opp igjen! De har tatt over rettighetene til Veksthuset-navnet og fått med alle nøkkelmedarbeidere og kunder over i Veksthuset Bemanningstjenester AS. De har valgt å videreføre Veksthuset som merkenavn ettersom det er velkjent etter over 20 år i bransjen.

For oss i Elverum håndball som kjenner til Veksthuset og folkene som står bak bedriften er det på ingen måte overraskende at de er i gang igjen og klare for å levere dyktige folk ut til ulike bedrifter rundt om i Norge.   

Kalle Bjørkman markedsansvarlig i Elverum Håndball:
«Veksthuset har vært med oss i mange år og de består av fantastiske folk med masse lidenskap for Elverum Håndball. At de velger å fortsette reisen sammen med klubben gjør oss veldig glade og er et tegn på at det kommer en tid etter Covid-19.»

Jeg kan ikke se for meg en Elverum Håndballdrakt uten logoen til Veksthuset på skuldrene til alle våre lag. Enten det er 6-åringene eller våre herrer i EHF Champions League.

Kalle Bjørkman, markedsansvarlig Elverum Håndball

Christian Amundsen, daglig leder i Veksthuset Bemanningstjenester AS
«Vi er glade for å signere en ny avtale med byens fyrtårn Elverum Håndball. Vi har samarbeidet i mange år og er absolutt en stolt samarbeidspartner og det har vi fortsatt tenkt til å være.»

Klubbens utvikling i de senere årene har vært enorm og spesielt oppbyggingen av det svært profesjonelle B2B nettverket har vært en stor suksess og noe vi benytter ved enhver anledning.

Christian Amundsen, daglig leder Veksthuset Bemmanningstjenester

Vi gleder oss til nye bragder sammen!